Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
02 .10. -08. 10.

Dragan Vasiljković

Dragan Vasiljković, instruktor golfa, jedriličar, ali i instruktor oružja australijske lake konjice, poznatiji pod nadimkom Kapatan Dragan, osuđen je u Županijskom sudu u Splitu nepravosnažno na 15 godina zatvora zbog navodnih zločina počinjenih tokom rata u Hrvatskoj devedesetih godina prošlog veka.
25 .09. -01. 10.

Igor Kokoškov

Košarkašku reprezentaciju Slovenije do prvog evropskog zlata vodio je Igor Kokoškov u impresivnom nizu od devet utakmica na EP bez poraza. Pod njegovim vođstvom Slovenija je stigla u završnicu uz dva izuzetna skalpa Grčke i Francuske u mečevima u grupi da bi na putu do titule prvaka Evrope, jednu za drugim, srušila Letoniju, Španiju i Srbiju.
11. 09. -17. 09. 2017.

Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine i saobraćaja Zorana Mihajlović danima brani zalaganje za rodnu ravnopravnost ukrštajući koplja s ministrom rada Zoranom Đorđevićem.
11 .09. -17. 09.

Željko Mitrović

Vladar srpskog medijskog neba, mada bi mnogi rekli kralj kiča i šunda, Željko Mitrović je najzaslužniji za uspon kvazifolk muzike, koja Balkanom zaglušujuće tutnji već duže od dve decenije. Iako najpoznatiji po svom ružičastom carstvu, Mitrović je mnogo kompleksnija i intrigantnija ličnost. Rođen je u Beogradu 31. maja 1967. Osnovnu i srednju školu završio je u Zemunu, a nekoliko godina je studirao Pravni fakultet u Beogradu.
04 .09. -10. 09.

Kim Džong Un

Hoće li severnokorejski lider Kim Džong Un postati novi "jahač apokalipse" čije žrtve ovoga puta neće biti samo dvadesetak i kusur miliona stanovnika najzatvorenije države savremenog sveta? Posle prošlonedeljnog ispaljivanja balističkih raketa koje su nadletele Japan, a potom završile u vodama Pacifika, svet se ponovo uplašio da je na pragu nuklearnog rata, izvesnijeg nego u vreme blokovske podeljenosti. Tim pre, jer u Pjongjangu sedi čovek od svega 33 godine koji ni po odlukama, ni po ponašanju na javnoj sceni ne ostavlja utisak uravnotežene i racionalne osobe.
28 .08. -03. 09.

Zdravko Mamić

Nedavno ranjavanje Zdravka Mamića, savetnika hrvatskog fudbalskog kluba Dinamo, podelilo je Balkan. Jedni ga brane i tvrde da je žrtva prilika u kojima živi region, dok drugi smatraju da je kreirao gomilu neprijatelja koji ga ni u budućnosti neće ostaviti na miru.
21 .08. -27. 08.

Oliver Stoun

Glavni gost upravo održanog 23. Filmskog festivala u Sarajevu bio je režiser Oliver Stoun, kome je za zasluge i uspehe u filmskoj industriji dodeljeno Počasno srce Sarajeva. On je u glavnom gradu BiH promovisao novi dokumentarni film "Intervjui sa Putinom".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online