Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
08 .01. -14. 01.

Stefan Nemanja

Dugo očekivana prva epizoda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" izazvala je žučne polemike i kritike među gledaocima, kritičarima i istoričarima.
25. 12. -31. 12. 2017.

Dragan Bjelogrlić

Ni nedelju dana nakon emitovanja poslednje epizode prvog serijala "Senke nad Balkanom" ne stišava se prašina oko najgledanije serije na srpskim televizijama. Glumac, scenarista i reditelj Dragan Bjelogrlić trenutno je najveće ime srpske kinematografije, a veliki umetnik dokazao je i da je i veliki čovek kad je nedavno od sigurne smrti spasao dečaka kojem se razbijeno staklo zarilo u ruku i preseklo arteriju.
25 .12. -31. 12.

Ivo Pogorelić

Slavni pijanista Ivo Pogorelić posle 28 godina održao je dva koncerta u prepunoj beogradskoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Poslednji nastup u rodnom gradu umetnik je održao 28. marta 1989. godine. Posle raspada bivše SFRJ Pogorelić je uzeo hrvatsko državljanstvo, a sada živi u Luganu u Švajcarskoj.
18 .12. -24. 12.

Dragan Đilas

Objavom da ulazi u trku za gradonačelnika Beograda, Dragan Đilas je presekao nagađanja o povratku u srpsku politiku. Nije mislio da će ponovo u te vode, ali, kako kaže, nije znao ni da može da bude gorih od Slobodana Miloševića protiv kojeg se borio u studentskim danima.
11 .12. -17. 12.

Arno Gujon

Arno Gujon je staložen i sugestivan sabesednik, ali ga je proteklih dana gostovanje na N1 izbacilo iz koloseka. Radostan što je konačno dobio priliku da govori na ovoj televiziji, Gujon se neprijatno iznenadio kad je novinarka počela da ga propituje o njegovim političkim aktivnostima u rodnoj Francuskoj. Potvrdio je da je 2010. šest meseci bio član Bloka identitaraca (ekstremno desničarskog pokreta koji se zalagao za Evropu bez muslimana i imao tvrd stav prema migrantima). Iako je spolja utisak da se dobro snašao, gorčina je ostala i Arno se na društvenim mrežama izjadao zbog toga što je umesto da priča o teškom položaju Srba i aktivnostima svoje humanitarne organizacije Solidarnost za Kosovo, razgovor pretegao na stranu njegovih ideoloških uverenja iz rane mladosti.
04 .12. -10. 12.

Episkop Andrej Ćilerdžić

Poslednjih nedelja Eparhiju frankfurtsku i sve Nemačke potresaju sporovi vladike Andreja s delom sveštenstva koje nije saglasno s reorganizacijom. Očekuje se rasplet, jer iz Svetog arhijerejskog sinoda SPC dolazi tročlana komisija, koja treba da pomogne da se uklone nesporazumi.
27 .11. -03. 12.

Ratko Mladić

Haški tribunal ga je u prvostepenoj presudi osudio na doživotnu kaznu zatvora, ali za većinu Srba ova presuda ne znači apsolutno ništa, jer je za njih on postao mitski heroj pre nego što je 26. maja 2011. godine u selu Lazarevo kod Zrenjanina uhapšen kao bolestan, iznemogli starac.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online