Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
10.02.2015.

Ivana Jorović (17)

Srpska teniska reprezentacija otišla je u Budimpeštu na Fed kup kao autsajder, a vratila se kao pobednik. Najzaslužnija za trijumf prvo protiv Austrijanki, potom Mađarica, a na kraju i Hrvatica, svako je Ivana Jorović, koja je glatko dobila sva tri meča iako nije među prvih 300 teniserki sveta. Ivana je zaista sve iznenadila svojom igrom i pokazala da je velika nada srpskog tenisa.

Milo Đukanović (52)

Da režim Mila Đukanovića ne trpi neistomišljenike pokazao je i odlukom da se iz Crne Gore protera srpski sveštenik, podgorički paroh Velibor Džomić. Ono što posebno iznenađuje u ovom slučaju jesu kvalifikacije koje su prikačene na Džomićeva pleća. Ni manje ni više on je označen kao najveći neprijatelj Crne Gore i čovek koji ugrožava ustavni poredak ove države.

09.02.2015.

Željko Mitrović (48)

Često prozivan u medijima i pominjan u negativnom kontekstu, Željko Mitrović, vlasnik TV Pinka, dočekao je i javne aplauze. Uplatio je u budžet Srbije 500 miliona dinara i tako rešio kompletan dug koji je Pink imao prema državi iskoristivši pogodnosti koje je država dala najvećim dužnicima.

Stanislava Pak (44)

Stanislava Pak, savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića nije iskoristila priliku da nedavno na televiziji odbrani šefa države od tabloida. Agresivno nastupajući i optužujući novinare, Pakova nije dozvolila nikom drugom da prozbori, naprotiv, upadala je svakom u reč i tako izazvala kontraefekat.

07.02.2015.

Filip Filipović (28)

Nedavno je proglašen najboljim vaterpolistom na svetu, a prekjuče je stiglo priznanje da mu nema ravnog u Evropi. To je Filip Filipović (28), sada igrač italijanskog Proreka. U Partizanu je debitovao sa samo 14 godina, a dve godine kasnije igrao je i za Srbiju. Od 2003. godine sa gotovo svih takmičenja, evropskih i svetskih, vratio se s medaljom, a odličje je doneo i s Olimpijade u Pekingu 2008.

Boris Tadić (57)

Boris Tadić (57) još ne može da se pomiri što su njegovi najbliži saradnici iz Demokratske stranke i dugogodišnji prijatelji ostali verni ovoj partiji, a ne njemu. Tako su se na udaru našli Vuk Jeremić, Borislav Stefanović, a posebno se ostrvio na svog bivšeg savetnika Nebojšu Krstića za koga je rekao da sada zastupa naprednjačke stavove. Tadiću, pa ko ih je doveo, s pravom se pitaju analitičari.

06.02.2015.

Marko Jovanović (27)

Bivši fudbaler Partizana a sada Visle Marko Jovanović (27), preživeo je poslednju godinu dana pravu životnu dramu, a karijera mu je bila dovedena u pitanje. Lekari su posumnjali da ima leukemiju, ali posle analiza utvrđeno je da to nije tačno. Ovu vest Jovanović je podelio i sa našim listom, a potvrda da je zdrav kao dren i da može da krene sa treninzima stigla je i iz Visle, koja mu je poželela brz povratak na teren.

Čedomir Jovanović (43)

Čedomir Jovanović (43), lider Liberalno-demokratske partije ne može da se pomiri sa činjenicom što njegova partija nije prešla cenzus na poslednjim izborima i što nije u Vučićevoj vladi. On se ponovo ponudio premijeru ističući kako je "bolje za Srbiju da LDP bude u vladi umesto SPS-a". Čeda je iskoristio još jednu priliku da premijeru ukaže na nesposobnost Dačića i navede da bi on bio odlična zamena za njega.

05.02.2015.

Dara Džokić (60)

Glumica Dara Džokić (60) dobitnik je statuete "Joakim Vujić", a to priznanje biće joj uručeno u nedelju 15. februara, na 180. godišnjicu osnivanja Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu. Kako je saopšteno iz tog pozorišta, glumici Dari Džokić priznanje je dodeljeno jer je jedinstvenim glumačkim izrazom, snažnom dramskom ličnošću i umetničkim dometima doprinela uzdizanju glumačke profesije.

Milivoj Vrebalov (49)

Potpredsedniku Skupštine Vojvodine i članu Predsedništva Demokratske stranke Milivoju Vrebalovu (49) određen je pritvor do 30 dana po odluci sudskog veća u Zrenjaninu. On je pritvoren zbog sumnji u malverzacije prilikom izvođenja radova na objektu dvorca Heterledi u Novom Bečeju, koji je trebalo da služi deci sa smetnjama u razvoju, ali taj posao Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine nikada nije okončan.

04.02.2015.

Milan Karadžić (59)

Odlično filmsko delo "Gorčilo" reditelja Milana Karadžića (59) svaki dan u bioskopima pogleda blizu 10.000 gledalaca, a do sada ga je videlo oko 100.000 ljudi. U pojedinim gradovima pojavili su se tapkaroši, kao u vreme kada se za bioskopsku projekciju tražila karta više. Film se prikazuje širom Srbije, a nove premijere su zakazane u Svilajncu, Šapcu, potom Ćupriji, Inđiji i Sremskoj Mitrovici.

Slavoljub Vlajković (62)

Slavoljub Vlajković (62), bivši direktor JP Nišstan i predsednik Gradskog odbora SPS-a u Nišu, uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i oštetio preduzeće za 283.000 evra! On je drugi funkcioner niških socijalista koji se za nedelju dana našao u pritvoru, budući da je zbog sumnje da je počinio zloupotrebu u vreme dok je bio direktor Jugoistoka već uhapšen Igor Novaković.

03.02.2015.

Boris Beker (48)

Mnogo je ljudi iz teniskog sveta i dobrih poznavalaca belog sporta bilo sumnjičavo kada je Novak Đoković za trenera doveo Borisa Bekera (48). Da sve te neverne Tome nisu bile u pravu pokazao je i najnoviji istorijski uspeh srpskog tenisera u Melburnu. Doduše Nole nije imao sjajan start sa novim trenerom ali je od Vimbldona, prošle godine bio neprikosnoven. Osvojio je više masters turnira, a trijumfalno je završio 2014. u nadmetanju osam najboljih na svetu.

Ivan Ivanović (40)

Ivanu Ivanoviću (40), voditelju poznate zabavne emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Gledanost njegove emisije je drastično opala pa je pažnju javnosti na sebe pokušao da skrene tvrdnjama kako vlast u Srbiji, a pre svega predsednik Tomislav Nikolić, hoće da ga zabrani. Na njegovu adresu sada su stigle i optužbe firme PGS motors, u kojoj tvrde da je Ivanović uzeo pre dve godinu njihovu vespu, koju nije platio, niti je vratio.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online