Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
30 .07. -05. 08.

Episkop raško-prizrenski Teodosije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretnjom je odgovorio na apel vladike raško-prizrenskog Teodosija protiv podele i razgraničenja na KiM.
23 .07. -29. 07.

Novak Đoković

Tihi glasovi o tome kako se vratio, još uvek ne potpuno sigurni u ono što izgovaraju, čuli su se ovog proleća u Rimu, kada je Novak Đoković stigao do polufinala. Takođe, četvrtfinale na Rolan Garosu, koje je usledilo, jeste bilo napredak u odnosu na igre u mesecima pre toga, ali nije zadovoljilo ni Novakove, ni apetite njegovih navijača.
16 .07. -22. 07.

Ivan Karadžić

Srećan kraj dvonedeljne drame u pećini Tam Luang u Tajlandu iznedrio je trinaest spasenih života, ali i heroja za kojeg sada zna ceo svet. Ivan Karadžić, 44-godišnji ronilac iz Danske, srpskog porekla, učestvovao je kao volonter u akciji spasavanja 12 dečaka i njihovog fudbalskog trenera koji su zbog nabujale vode skoro 15 dana bili zarobljeni u mračnoj pećini. Dok mu sa svih strana stižu pohvale, on skromno ističe da su jedini junaci ovog nemilog događaja upravo spaseni dečaci.
09 .07. -15. 07.

Nikola Jokić

Nikola Jokić je trenutno najbolji predstavnik srpske košarke u NBA ligi. Član Denvera je u minuloj sezoni oduševio Amerikance lakoćom igre, smislom za košarku, brojem poena, asistencijama...
02 .07. -08. 07.

Mira Marković

Viši sud u Beogradu osudio je bivšu predsednicu JUL-a, nekadašnju profesorku sociologije Beogradskog univerziteta Mirjanu Marković, na godinu dana zatvora zbog podstrekivanja da se iz državnih fondova dodeli stan dadilji njenog unuka, iako ova nije bila zaposlena u Vladi Srbije. Presuda nije konačna, Mirini advokati najavljuju žalbu, a izrečena je u odsustvu optužene koja se od 2003. godine nalazi u samoizabranom izgnanstvu.
18. 06. -24. 06. 2018.

Žorž Vea

Liberija je povukla priznanje nezavisnosti Kosova uz obrazloženje da se između Beograda i Prištine danas vode pregovori pod pokroviteljstvom EU, te da je prikladno da Liberija "zauzme stav koji omogućava odgovarajuće rešenje za građane Srbije i pokrajine Kosovo".
18 .06. -24. 06.

Kim Džong Un

Sastanak vođe Severne Koreje Kim Džong Una i američkog predsednika Donalda Trampa u Singapuru može se već sada oceniti kao jedan od najvažnijih političkih događaja ove godine. Mnogi analitičari ocenjuju da ovaj susret predstavlja trijumf Kima koji je dosad bio praktično usamljena figura u politici sa vrlo malo veza i kontakata van svoje hermetički zatvorene zemlje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online