Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
31 .12. -06. 01.

Žarko Laušević

Jedan od najtalentovanijih i najdražih glumaca srpske i jugoslovenske scene, Žarko Laušević ulogom Aćima Katića u seriji "Koreni" ponovo je u žiži interesovanja publike, a nakon svake emitovane epizode, društvene mreže gorele su od pohvala za maestralnu glumu ovog umetnika.
24 .12. -30. 12.

Saša Janković

Nekadašnji zaštitnik građana i od prošle nedelje bivši predsednik Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saša Janković dao je ostavku i povukao se iz javnog života.
10 .12. -16. 12.

Lazar Ristovski

Glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski odigrao je, kako kaže, ulogu života u filmu "Kralj Petar Prvi", koji je premijerno prikazan istovremeno u tri beogradska bioskopa. Ristovski ne krije zadovoljstvo što je priča o golgoti srpskog naroda konačno ugledala svetlost dana.
03 .12. -09. 12.

Milan Radoičić

Nekoliko dana nakon što specijalci KPS nisu uspeli da ga uhapse u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda, Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste i vlasnik restorana Grej u severnom delu Kosovske Mitrovice, priveden je na saslušanje u srpsku policiju.
26 .11. -02. 12.

Zoran Janković

Po četvrti put, stanovnici prestonice Slovenije izabrali su jednog Srbijanca za gradonačelnika Ljubljane. Reč je o Zoranu Jankoviću, slovenačkom Srbinu ili srpskom Slovencu. Karijera praćena uspesima i kontroverzama, često pod lupom javnosti, postarala se da ovaj biznismen i političar postane poznat mnogo dalje od granica dežele.
19 .11. -25. 11.

Andrea Trinkijeri

Nije došao tiho! Naprotiv, preuzimanje Partizana odjeknulo je širom Evrope, a uspeo je da za samo 10 dana pokrene "parni valjak" i veže tri trijumfa posle serije od šest poraza prethodnika Nenada Čanka. Andrea Trinkijeri nije osvajao Evroligu ili Evrokup, ali je bio trostruki uzastopni šampion Nemačke sa Bambergom. Došao je u Partizan sa renomeom stručnjaka koji je umeo da "skida skalpove" velikanima, a zapamtio ga je i selektor Srbije Aleksandar Đorđević, koji je sa njim vodio ljute bitke dok je bio trener Bajerna.
12 .11. -18. 11.

Miloš Biković

Medalja Puškina, koju je na grudi Miloša Bikovića stavio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u Velikom kremaljskom dvorcu, potvrdio je ogromnu popularnost i zasluge mladog srpskog glumca na približavanju kultura dve zemlje. Biković ovaj orden priznanje vidi kao "kredit" i "ohrabrenje".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online