Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
08 .04. -14. 04.

Željko Mitrović

Vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović poručio je na Tviteru lideru Dveri Bošku Obradoviću, koji je najavio protest ispred zgrade Pinka u subotu, da će ga dočekati spreman. "Da ne bi bilo da se nisam dobro pripremio, za taj tvoj traktor sa govnima, što u Beograd dovozi seljačina poput tebe, odgovoriću adekvatno, punjenje moja dva kanadera i dve cisterne kanalizacijom već su u toku! Brate, nije na odmet malo smrdljive kišice da te plaknem malo", napisao je on.
01 .04. -07. 04.

Savo Milošević

Savo Milošević, proslavljeni srpski fudbaler i reprezentativac sa 102 nastupa u dresu s državnim grbom, seo je na užarenu trenersku klupu Partizana. Milošević je treći trener crno-belih u sezoni koja još nije završena, a armija crno-belih navijača od njega očekuje da bude spasilac sezone koja preti da ostane upamćena kao jedna od najneuspešnijih.
25 .03. -31. 03.

Radovan Karadžić

"Ova jalova osveta Haškog tribunala meni, starcu, ne može ništa. Nismo se predavali ni kada je bilo daleko teže, pa ni ovako utamničen neću prestati nikada da se borim za istinu o našoj pravednoj borbi u ratu koji nam je nametnut i u kojem su stradala sva tri naroda", poručio je prvi predsednik Republike Srpske nakon što mu je za događaje tokom rata u Bosni izrečena, za mnoge zapanjujuća, doživotna kazna zatvora.
18 .03. -24. 03.

Zoran Mirković

Rođen je kao dete sa beogradske kaldrme, sa Konjarnika, a postao je svetski čovek velikog srca, neograničene hrabrosti i snažnog karaktera. Sa njim nikad nije bilo "jedno mislim, drugo kažem, treće radim". Uvek beskompromisan, naučen i vaspitan da se nikad ne predaje, bez obzira na to kakav je izazov pred njim. Takav je bio i ostao, što je i dokazao napuštanjem klupe Partizana, ali i gestom posle odlaska, kad je objasnio razloge za svoju (ne)očekivanu odluku. Takav je Zoran Mirković (47), popularni Bata.
11 .03. -17. 03.

Milorad Pupovac

Milorad Pupovac, uzdržani i politički korektni partner sadašnje, ali i prošlih hrvatskih vlada, konačno je izgubio živce. Poslaniku u Saboru i lideru Samostalne demokratske stranke Srba (SDSS), od čijih glasova zavisi opstanak vladajuće većine u Zagrebu, prekipelo je nakon što je na karnevalu u Kaštel Sućurcu spaljena lutka sa njegovim likom i sličnim igrokazom ismejan napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.
04 .03. -10. 03.

Dr Miodrag Stojković

Čuveni genetičar dr Miodrag Stojković više puta se uverio na sopstvenom primeru da je najteže biti prorok u svom selu. Ove nedelje Stojković je dobio nagradu Lider promena Američke privredne komore u Beogradu. Samo pre desetak dana mediji su pisali kako dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu smenjuje genetičara s mesta šefa Katedre za matične ćelije.
25 .02. -03. 03.

Andrej Jovanović

Pre 11 godina Andrej Jovanović prodao je Pepsiju kompaniju Marbo, koja je proizvodila srpski čips. Ispred investicionog fonda Mid Europa partners i kompanije Moji brendovi, sada je prodao i požarevački Bambi za 260 miliona evra Koka-Koli.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online