Utorak 8. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
22.06.2016.

Nataša Kovačević (21)

Košarkašica Nataša Kovačević kojoj je posle saobraćajne nesreće amputirana noga, dobitnik je ovogodišnjeg laskavog priznanja Vidovdanski vitez. Kako je žiri Vidovdanskih kulturnih svečanosti koje se odražvaju na Zlatiboru saopštio, priznanje joj se dodeljuje kao najistaknutijoj pripadnici svoje profesije. I pored tragedije koja ju je zadesila, Nataša se ne predaje i igra košarku za Crvenu zvezdu.

Miroslav Ilić (65)

Mirjana Antonović i njen sin Devin neće odustati od toga da dokažu da je folk zvezda Miroslav Ilić Devinov biološki otac. Zato nastavljaju svoju borbu, pa će se 5. septembra pojaviti na sudu, kad je zakazano ročište. Sud u Srbiji nije uzeo u obzir dokaz koji je Mirjana Antonović podnela jer je reč o krišom urađenoj analizi DNK u Americi. Poznati pevač biće priveden ako se ne pojavi na suđenju.

21.06.2016.

Emina Jahović Sandal (34)

Popularna pevačica Emina Jahović Sandal koja već duže vreme živi u Turskoj često u javnosti kaže da sinove Jamana i Javuza uči srpski, a nedavno je i objavila simpatični snimak na Instagramu na kom se vidi kako njen mlađi sin uči srpski jezik.
- To mi je jedna od najvažnijih stvari. Zaista to želim, zato što jedino srpski osećam kao svoj, a sve ostalo kao strane - rekla je Emina.

Jovan Marić (75)

Ambasador Srbije u Nigeriji Jovan Marić biće povučen sa ovog mesta zbog "nerada, bahatosti i nedoličnog ponašanja". Na mesto ambasadora otišao je kao kadar Nove Srbije Velimira Ilića. Marić je po profesiji psihijatar-seksolog, što u diplomatskim kontaktima u Nigeriji potencira predstavljajući se kao "sekselencija". U ambasadi u Abudži je od 2014. godine.

20.06.2016.

Svetislav Basara (62)

Piscu Svetislavu Basari (62) u Skupštini Beograda, uručena književna nagrada "Isidora Sekulić" za 2015. godinu, za roman "Anđeo atentata" u izdanju Lagune. Basara se u svom romanu na poseban način bavio atentatom u Sarajevu, "temom koja je opsesivno prisutna u javnosti", u vreme 100. godišnjice, a po oceni žirija, roman je štivo koje se lako čita, ali teško zaboravlja.

Ivana Petrović (28)

Ivana Petrović, funkcionerka Socijalističke partije Srbije i bivša direktorka u Dunav osiguranju mesecima se nije pojavljivala na poslu, a uredno je doskora primala platu od skoro 2.000 evra. Pored toga direktorka je kupila luksuzni stan, vozi mercedes od 60.000 evra i hvali se skupocenom garderobom i tašnama vrednim i po nekoliko hiljada evra. I to sve u svojoj 28. godini života.

17.06.2016.

Dejan Zlatičanin (32)

Došao je u rodnu Crnu Goru i dočekan je kako i dolikuje, kao junak. Bokser Dejan Zlatičanin postao je prvi borac sa prostora bivše Jugoslavije, posle Mate Parlova, koji je stigao do titule NjBC šampiona. Mediji su ga se setili tek kad se okitio titulom, a on kaže da je ovo tek početak. Sada će kako najavljuje jurišati u lakoj kategoriji na pojaseve WBA, WBO i IBF.

Dejan Perić (45)

Srpski rukomet još jednom doživeo debakl, a obećanja selektora Dejana Perića da će naše momke odvesti na Olimpijadu, a potom i na Svetsko prvenstvo pala su u vodu. "Orlovi" su se u utakmicama baraža za odlazak na svetsko takmičenje propisno obrukali i od Mađara izgubili obe utakmice, prvo u Kraljevu, pred domaćom publikom, a potom i u Mađarskoj.

16.06.2016.

Janko Tipsarević (32)

Poslednje dve godine srpski teniser Janko Tipsarević prošao je pakao. Operacija karcinoma na peti, pa potom i povrede bacile su ga na dno ATP liste najboljih tenisera sveta, ali Janko nije gubio nadu. Veliki borac vratio se na teren i u ovoj godini zabeležio prvu pobedu. Na turniru u Kvinsu savladao je Bugarina Grigora Dimitrova sa 2:1 u setovima.

Dragan Šutanovac (47)

Prvom osnovnom sudu u Beogradu, pred kojim se vodi postupak protiv Dragana Šutanovca, po krivičnoj prijavi Agencije za borbu protiv korupcije za utaju imovine, Tužilaštvo je dostavilo nove dokaze. Ovaj funkcioner Demokratske stranke tražio je dodatno vreme da se upozna sa dokumentacijom. Novo ročište zakazano je za 28. septembar.

15.06.2016.

Duško Korać (48)

Duško Korać bivši košarkaš Loznice, Crvene zvezde, MZT Skoplje, Metalca iz Valjeva i B reprezentacije Jugoslavije predstavio je u holu Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Banji Koviljači svoju drugu zbirku pesama "Viseći vrtovi reči". Ovaj Lozničanin, visok 2,10 metara, pre dve godine posvetio se poeziji, a sve njegove pesme mogu se naći i na Fejsbuku.

Veljko Odalović (60)

Zaposleni u Ministarstvu spoljnih poslova Vlade Srbije optužuju generalnog sekretara Veljka Odalovića da je svoje miljenice progurao u ambasade i konzulate. Kako u pismu javnosti tvrde na konkursu za popunu upražnjenih mesta u ambasadama i konzulatima prošli su kadrovi bez iskustva i znanja jezika, čak i sekretarice, dok su zaobiđene diplomate od karijere.

14.06.2016.

Dragan Marković Palma (56)

Dragan Marković Palma u rodnom Končarevu, kod Jagodine, podigao je crkvu, izgrađenu u vizantijskom stilu, sa zvonikom, pet kupola i šest krstova teških između 50 i 150 kilograma. Na svečanosti upriličenoj tim povodom crkvu je osveštao patrijarh Irinej sa vladikom šumadijskim Jovanom i sveštenstvom jagodinskim. Crkva je počela da se gradi 2007. godine.

Boris Tadić (58)

Neki opštinski odbori Socijaldemokratske stranke, čiji je lider Boris Tadić najavili su otkazivanje poslušnosti vrhu stranke i ulazak u koaliciju sa naprednjacima na lokalnom nivou. To je razbesnelo Tadića, koji kategorično traži da ni na jednom nivou nema saradnje sa vladajućim SNS-om. On je zbog toga raspustio Opštinski odbor SDS-a u Vranjskoj Banji.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online