Ponedeljak 7. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
30.06.2017.

Iskra Brajović Babić (30)

Beogradska glumica Iskra Brajović Babić (30) objavila je fotografiju kako doji ćerkicu Ines na jednoj klupi, dok mamu i kćerku "čuva" bul terijer. To je pokrenulo lavinu komentara. Ovim primerom pridružila se mladim majkama koje svoju decu doje u javnosti. Na negativne reakcije ne haje, najavljujući da će nastaviti da hrani bebu uvek kad god je to potrebno.

Mladen Grujičić (35)

Gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić (35) ne podržava inicijativu za podizanje spomenika preminulom ruskom ambasadoru u Ujedinjenim nacijama Vitaliju Čurkinu u Srebrenici, objašnjavajući da bi to doprinelo podizanju međunacionalnih tenzija u ovom području. Očigledno je zaboravio da je upravo ruski diplomata 2015. u UN oborio Rezoluciju o Srebrenici.

29.06.2017.

Dragan Jović Gale (48)

Prvi čovek tekvondo kluba Galeb i selektor Dragan Jović Gale (48) kolekciju trofeja obogatio je zlatom Vanje Stanković na Svetskom šampionatu u Južnoj Koreji. Milica Mandić i Tijana Bogdanović su pod njegovim vođstvom osvojile medalje (zlatnu i srebrnu) na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. Ove godine imenovan je za predsednika trenerske komisije Evropske tekvondo unije.

Nebojša Stefanović (40)

Dok se ovih dana ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović (40) šeta po stranačkim skupovima, usput savetujujući građane da ne ulaze u vodu na Adi Ciganliji nepripremljeni ili pod uticajem alkohola, novi mafijaški obračuni uznemiravaju javnost u Srbiji. Ispred kafića Pandora u Nišu ubijena su dva mladića, što mnogi povezuju sa brojnim likvidacijama kriminalnih grupa u ovom gradu.

28.06.2017.

Oliver Frljić (41)

Poljsko ministarstvo kulture povuklo je dotaciju pozorišnom i muzičkom festivalu Malta u Poznanju zbog selektora, kontroverznog hrvatskog reditelja Olivera Frljića(41), ali Poljaci su u rekordnom roku u kampanji "Postani ministar kulture" na internetu prikupili 71.500 evra da festival može da realizuje pun program koji je ove godine posvećen zapadnom Balkanu.

Šaip Kamberi (52)

Gradonačelnik Bujanovca Šaip Kamberi (52) izneo je tvrdnju da "Srbija diskriminiše Albance u tri opštine na jugu Srbije" i zatražio "pomoć vlasti u Tirani i Prištini" kako bi se, kako je rekao, "poboljšao njihov položaj". Ova provokativna izjava usledila je samo nekoliko dana nakon sastanka sa srpskim državnim vrhom, na kojem su potvrdili podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

24.06.2017.

Aleksa Radanov (19)

Dečko koji obećava Aleksa Radanov priznao je da nije ni sanjao poziv selektora Aleksandra Đorđevića, koji ga je uvrstio na širi spisak kandidata za Evropsko prvenstvo u Turskoj. Ovaj košarkaš je izdanak Crvene zvezde sa kojom je i potpisao prvi profesionalni ugovor, a potom je prešao u FMP. Aleksa je pokazao da se iz "manjeg" kluba može doći do reprezentativnog dresa.

Ognjen Pribićević (57)

Srpski ambasador u Londonu dr Ognjen Pribićević uputio je zvaničnu žalbu Forin ofisu samo zato što njegove prve komšije lejdi Sofija Hamilton, nekadašnja manekenka, i njen verenik Hašem Aruzi, bankar, žele da nadzidaju svoju kuću u Hajd park gejtu. Naš diplomata smatra da bi mu tako bila ugrožena bezbednost, jer bi oni imali direktan uvid u njegovu privatnost.

21.06.2017.

Nik Vujičić (36)

Jedan od najuticajnijih motivacionih govornika u svetu Nik Vujičić (36) obratiće se publici sa glavne bine Ezgit festivala 6. jula. Sa Petrovaradinske tvrđave poslaće poruke svetskim liderima da budu jedinstveni u naporima na očuvanju planete. To će učiniti u društvu predstavnika pokreta Standing Rock, koji su pokrenuli članovi indijanskog plemena Sijuks.

Zoran Babić (46)

Preduzeće Koridori Srbije, na čijem čelu je Zoran Babić (46), saopštilo je, povodom opravdane primedbe ministra finansija Dušana Vujovića da je Srbija potrošila sedam milijardi dinara manje sredstava od planiranih investicija u prvih pet meseci ove godine, da se to može objasniti uslovima na gradilištu, odnosno vremenskim uslovima u zemlji u tom periodu.

 

20.06.2017.

Mirko Babić (69)

Kraj svoje glumačke karijere, duge 45 godina, sa kolegama iz Knjaževsko-srpskog teatra u rodnom Kragujevcu i prijateljima, uz pesmu i lavinu emocija obeležio je glumac Mirko Babić (69). Umetnik, koji se oprobao u svim žanrovima, više od 1.000 puta je izveo monodramu "Kad su cvetale tikve", a u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja" publiku je osvojio tumačenjem lika Dragojla.

Boris Tadić (59)

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić (59) otkazao je zakazanu konferenciju za novinare uoči njenog početka, "jer se niko od novinara nije pojavio, izuzev predstavnika dve agencije, bez kamera", kako je objasnio portparol SDS Konstantin Samofalov. Naveo je da je planirano da tema te otkazane konferencije za novinare bude "nasilje koje sprovodi Vučićeva vlast".

17.06.2017.

Jasna Đukić (40)

Babica Jasna Đukić (40) munjevito je reagovala kad je shvatila da je u kolima ispred KBC-a Zvezdara jedna Beograđanka počela da se porađa. Beba je požurila, nije sačekala da mama stigne u salu. Porođaj je trajao kraće od 10 minuta, a na svet je došao dečak težak 3,5 kilograma. "Ova babica je prava kraljica", prokomentarisao je na Tviteru svedok ovog događaja.

Aleksandar Vuksanović (48)

Ako se dokaže da je kriv za prebijanje fotoreportera Milana Lučića, Aleksandru Vuksanoviću (48), alias Aci Lukasu, mogla bi da bude izrečena kazna od šest meseci do pet godina zatvora ukoliko se utvrdi da su u pitanju teške telesne povrede, navode pravnici. Popularni pevač se brani tvrdnjom da je reč o nameštaljci i da je fotoreporter njega prvi udario.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online