Sreda 3. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
15.06.2018.

Miljko Ristić (70)

U Zdravstvenom centru Užice je obavljena 100. kardiohirurška operacija, a ministar zdravlja Zlatibor Lončar se tim povodom zahvalio prof. dr Miljku Ristiću (70), koji je pre četiri godine izveo prvu operaciju na otvorenom srcu u ovom gradu. Ministar je dodao da bolnica sada može da radi minimum četiri operacije nedeljno i da če biti primljeno još pet lekara i deset medicinskih sestara i da će biti nabavljena dodatna oprema

Islam Pacoli (55)

Kosovski poslanik Islam Pacoli (55), brat ministra inostranih poslova Bedžeta Pacolija, fizički je nasrnuo na kosovskog policajca srpske nacionalnosti, koji mu je zabranio da kod zgrade vlade u Prištini parkira auto sa švajcarskim registarskim oznakama i isteklom VIP nalepnicom. Pacoli je nasrnuo na policajca i insistirao da mu se obraća na albanskom, a ne na srpskom jeziku.
 

14.06.2018.

Jovan Damjanović (71)

Predsednik Svetske organizacije Roma i ambasador mira, Jovan Damjanović (71), imenovan je za počasnog građanina Vjelkopoljskog Goržova, na 30. jubilarnom festivalu romske kulture, muzike i pesme Romane divesa u tom poljskom gradu. On je priznanje dobio zbog velikog doprinosa afirmaciji festivala i neumorne posvećenosti donošenju najbolje romske kulture iz Srbije i sveta ovom festivalu.

Darko Glišić (45)

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić (45) gromoglasno je najavljivao čistku kompromitovanih kadrova u partiji, ali uporno odbija da se izjasni o sudbini predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, o čijim nedelima bruje gotovo svi beogradski mediji. Njega sedam žena tereti za seksualno uznemiravanje, a tu su i pronevere, mućke sa zemljištem i drugo.

13.06.2018.

Milosav Simović (51)

General-potpukovnik Milosav Simović (51) važi za najozbiljnijeg kandidata da na mestu načelnika Generalštaba Vojske Srbije nasledi Ljubišu Dikovića. Simović je, kako se tvrdi, omiljen među vojnicima, a pobrao je simpatije kad je svojevremeno svoju nagradu za najplemenitiji podvig godine ustupio 4. brigadi zbog humanitarne akcije u Zoni kopnene bezbednosti.
 

Radomir Nikolić (42)

Gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Radomir Nikolić (42) očigledno ne haje za sve brojnije optužbe da je grad uvalio u dugove do guše, pa se i dalje ponaša bahato. Tako je na pitanje jednog odbornika koliko ima savetnika, odgovorio, i to u trećem licu, sledećim rečima: "Gradonačelnik ima dosta savetnika", čime je pokazao koliko ne poštuje organe lokalne samouprave.

12.06.2018.

Milica Krčevinac (24)

Milica Krčevinac (24) iz Arilja proglašena je u Rusiji za najbolju volonterku u konkurenciji od 350 studenata. Ova studentkinja master studija na katedri za brend menadžment u reklami i odnose sa javnošću, međutim, želi da se posle studija vrati u Srbiju.
- Iako je Moskva grad mogućnosti i ima mnogo toga da ponudi, volela bih da se u otadžbini bavim naukom, mada mi mnogi govore da grešim - iskrena je Milica.

Nenad Čanak (59)

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak (59), koga su neki beogradski mediji proglasili naslednikom Maje Gojković na čelu Skupštine Srbije, nastavio je da krši Ustav otvorenim zagovaranjem nezavisnosti Kosova.
"Srbija mora priznati realnost, a to je da je izgubila Kosovo u ratu koji je vođen u vreme Slobodana Miloševića", izjavio je Čanak beogradskom "Kuriru".

09.06.2018.

Asmir Begović (31)

Golman Asmir Begović (31) nije se sa svojom reprezentacijom BiH plasirao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali to ne znači da neće pratiti najveću smotru svetskog fudbala. On kaže da ima nekoliko prijatelja koji igraju za različite reprezentacije i da će navijati za njih. "To, naravno, uključuje Nemanju Matića i Branislava Ivanovića i mislim da Srbija ima realnu šansu da s ovom ekipom prođe grupnu fazu takmičenja", rekao je Begović.

 

Zlatibor Lončar (47)

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, saopštio je da aplikacija Izabrani doktor ima nedostatke jer su ugroženi lični podaci korisnika, a ministar zdravlja Zlatibor Lončar (47) je tu izjavu iskoristio za napad na Šabića. "Ako ste shvatili šta je Šabić želeo da kaže, onda mi recite. Ja ne vidim ništa drugo nego njegovu obavezu da plati Medija centru novac iz budžeta da bi se vratio Đilasu."

07.06.2018.

Boban Marjanović (30)

Srpski gorostasni košarkaš Boban Marjanović (30) koji je više zbog svoje pojave nego igrama u NBA ligi, dobio je ponudu da glumi u poznatom filmu Džon Vik - treće poglavlje, pored Kijanu Rivsa i Hale Beri. Centar Los Anđeles Klipersa, koji je u ovaj klub stigao početkom godine iz Detroita, očigledno nije ostao nezapažen u gradu poznatom po meki filmske industrije Holivudu, pa bi u filmu koji bi trebalo da bude završen za godinu dana glumio jednog od ubica.

Nebojša Arsenijević (60

Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević je na osnovu preporuke inspekcije Ministarstva smenio sa dužnosti rektora Univerziteta u Kragujevcu Nebojšu Arsenijevića (60), čime je konačno okončana višemesečna afera. Mediji su Arsenijeviću pripisivali bahato ponašanje, mahinacije, rođačko zapošljavanje, a da je "sredio" sinu da doktorira i pre nego što je završio osnovne studije i zaposlio ga na Fakultetu medicinskih nauka.

06.06.2018.

Kokan Mladenović (48)

Predstava "Jami distrikt" Milene Bogavac, u režiji Kokana Mladenovića (48), ubedljivi je pobednik ovogodišnjeg Sterijinog pozorja u Novom Sadu. Ova predstava je osvojila čak sedam nagrada, od glavne, preko one za najbolji tekst i režiju, glumu, pa do kostimografije. "Meni Sterijina nagrada ne znači toliko koliko je značajna za tri mlade glumice", rekao je Mladenović.

Meho Omerović (59)

Član skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosti i poslanik Skupštine Srbije Meho Omerović (59) i dalje se drži neubedljivog objašnjenja zbog čega je hapšen na aerodromu u Frankfurtu, pod optužbom da je krao u fri-šopu. On se tada pozvao na imunitet, posle intervencije srpskog konzulata je i pušten, ali su nedoumice oko celog događaja dovoljne da podnese ostavku.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online