Utorak 8. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
02.03.2016.

Rodoljub Šabić (61)

Rodoljub Šabić (61), poverenik za informacije o od javnog značaja, još jednom je opravdao funkciju koja mu je poverena. On se zaista zdušno zalaže za javnost rada, a ubuduće sve podatke do kojih dođe prateći rad državnih institucija prezentovaće javnosti preko internet portala. Mediji i građani moći će da ih koriste i informišu se bez legitimisanja i ostavljanja bilo kakvih tragova.

Bojan Pajtić (45)

Ponovo je propao pokušaj ujedinjenja vodećih opozicionih partija i zajednički nastup na predstojećim izborima, a glavni krivac za to je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić (45). Očigledno je Pajtić procenio da će sam osvojiti više poslaničkih mandata nego da ide na listu sa Borisom Tadićem čelnikom SDS-a i Čedomirom Jovanovićem, predsednikom LDP-a

01.03.2016.

Bojana Andrić (65)

Bojani Andrić urednici emisije Trezor (RTS), uručena je nagrada "Tanja Petrović" koju istoimena Fondacija dodeljuje za izuzetan doprinos afirmaciji kulture i umetnosti u medijima. U vreme kiča i rijalitija, još postoje pojedinci, poput Bojane, koji posvećeno rade, koji vide i dalje i šire, koji se ne predaju atmosferi ravnodušnosti i beznađa i čuvaju TV arhivu od zaborava i nestanka.

Radomir Nikolić (40)

Grad Kragujevac grca u gubicima. Sadašnja vlast na čelu sa Radomirom Nikolićem (40) za to optužuje prethodnu upravu, koju je vodio Veroljub Stevanović, ali njemu ne smeta da daje milione na biftek i viski. Njegova vlast je raspisala javnu nabavku za restoranske i hotelske usluge, iće i piće i traži se najbolji njeguški pršut, kraški vrat, biftek, lignje, a sva ta hrana zalivaće se skupocenim pićima.

29.02.2016.

Vlasta Velisavljević (90)

Ne samo što je najstariji glumac koji igra u beogradskim pozorištima, Vlasta Velisavljević je i među najstarijim korisnicima interneta. Ima profil na Fejsbuku, a savladao je i Skajp jer mu je to najlakši način da bude u kontaktu sa kćerkom i unukom koje žive u Americi.

Blagoje Spaskovski (68)

Umesto da položi račune o ogromnom dugovanju i konačno ode sa funkcije direktora RTB Bor Blagoje Spaskovski  zaklanja se iza premijera Srbije. On tvrdi da Sindikat rudara Srbije, koji traži njegovu i smenu menadžmenta rudarskog kombinata, zapravo napada Aleksandra Vučića.

27.02.2016.

Dragan Marković Palma (56)

Dragan Marković Palma (56) važi za čoveka bez dlake na jeziku. Neretko na zub uzme i kolege poslanike, pa im je tako i sada očitao bukvicu.
"Skupština Srbije je cirkuska arena, izvinite, ali neprijatno mi je kad vidim šta pričaju i koliko para za to dobijaju, a koliko košta ručak u skupštinskom restoranu. Oko 220 poslanika prima plate, a često nisu na poslu i to pravdaju radom po odborima", rekao je Palma.

Katarina Rebrača (41)

Katarina Rebrača (41) nekada manekenka svetskog glasa, žena koja je plenila lepotom i stasom, došla je do prosjačkog štapa. Posle završetka manekenske karijere osnovala je humanitarnu organizaciju i vrlo brzo došla u sukob sa zakonom. Protiv nje je podignuta optužnica zbog sumnji da je prisvojila pozamašnu sumu novca i od tada se povlači po sudovima, a sada tvrdi da je izdržavaju otac i bivši muž.

26.02.2016.

Stefan Kapičić (38)

Na čuvenom filmskom sajtu IMDb srpski glumac Stefan Kapičić (38), zbog popularnosti filma "Dedpul", u kojem je pozajmio glas liku Kolosu, sa 65. mesta popeo se na 29. poziciju najpopularnijih glumaca Holivuda ove nedelje i našao se uz rame slavnog Džonija Depa. Stefan je oduševljen kako je film prošao kod publike, i otkriva kako nije očekivao ovakve reakcije na njegovu ulogu.

Dragan Bujošević (62)

Još se nije stišala bura oko ponovnog uvođenja obavezne takse za Javni servis Radio-televiziju Srbije, koja je prikačena uz račun za struju, sada je prvi čovek ove kuće Dragan Bujošević (62) izazvao bes građana zbog naplate TV pretplate za lift, hodnike zgrada, kotlarnice, pa čak i bunare. U poslednjem računu za struju u zajedničkim prostorijama uračunat je i namet javnog servisa.

25.02.2016.

Željko Joksimović (44)

Poznati pevač Željko Joksimović (44) još jednom je pokazao humanost na delu. On se često odaziva na humanitarne akcije pomoći bolesnima i unesrećenima, a najnovije obećanje da će pomoći u lečenju legendarne pevačice Jadranke Stojaković ispunio je koncertom. Uz pomoć svojih prijatelja sa javne scene među kojima je bio i Haris Džinović, on je za Jadranku pevao u Banskom dvoru u Banjaluci.

Željko Sertić (49)

Ministar privrede Željko Sertić (49) uvredio je 17.500 zaposlenih u 10 državnih preduzeća kojima od juna ove godine preti stečaj nazvavši te firme "leševima prošlosti". Tom kvalifikacijom Sertić je počastio rudare Resavice, radnike Galenike, RTV Bor, Ikarbusa i još šest preduzeća čiju sudbinu rešava Ministarstvo privrede. On je istakao da sve ove firme koje ne nađu kupca za tri meseca čeka katanac.

24.02.2016.

Nikola Mirotić (25)

Španski reprezentativac i košarkaš Čikago Bulsa Nikola Mirotić (25), prisustvovao je svečanosti povodom Dana državnosti Srbije u Čikagu. Kada god imam priliku družim se sa našim narodom. Sviđa mi se kako su deca pripremila priredbu. Ja Srbiju poštujem i volim, rekao je Mirotić. Ovaj košarkaš bio je u centru pažnje na Eurobasketu prošle godine, kada je pocepao srpsku zastavu nakon utakmice sa Italijom.

Dmitar Đurović (54)

Dmitar Đurović (54), direktor Koridora Srbije, zajedno sa premijerom Vučićem hvalio se krajem prošle godine prilikom otvaranja deonice Koridora 10 kod Crne Reke, o velikom građevinskom poduhvatu, a samo mesec i po na auto-putu pojavile su se velike rupe i brojna oštećenja. Stručnjaci tvrde da će zbog toga isti put morati opet da se radi. Tvrde da je zaštitni sloj uopštenije postavljen i da je put pun neravnina.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online