Utorak 8. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
28.09.2016.

Aleksandar Čepurin (64)

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin odbrusio je američkom kolegi Kajlu Skotu kako ne smeju srpske vlasti.
- Skot ne sme da drži lekcije Srbiji i Srbima. Da li je on ambasador SAD ili EU, pa da traži od Srba da uvedu sankcije Rusiji ako hoće da postanu članica Unije. Neka govori o onome što se njega tiče, a ne da komentariše stvari s kojima nije povezan - rekao je Čepurin.

Branislav Nedimović (39)

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović niti šta preduzima, niti se oglašava povodom informacija da su jedino nakupci i klaničari zaradili na povećanju cena svinjetine, dok se seljaci spremaju da tove samo za potrebe svojih porodica. Inače, vlasti u Srbiji procenjuju da se gaji milion svinja manje nego u vreme sankcija, a premijer Aleksandar Vučić misli da će problem da reši dovođenjem nemačke kompanije Tenis.

27.09.2016.

Ilija Đurić (27)

Novopečeni inženjer Ilija Đurić doživeo je da mu se otac oglasom u novinama izvini što nije verovao da će završiti Elektrotehnički fakultet u Beogradu.
- Moj tata je car! Što je obećao na prvoj godini kad sam zapeo na dva teška ispita, to je i uradio. Ovo je oglas i priča koji će otići u gradsku legendu, u istoriju. Takođe, važno je za druge porodice da znaju koliko je podrška studentima važna i bolja od kritike - kaže Ilija.

Dragan Šutanovac (48)

Dragan Šutanovac bivši ministar odbrane i samozvani stručnjak za bezbednost, ostvario je Pirovu pobedu na izborima za predsednika Demokratske stranke, ne tako davno najmoćnije u Srbiji. Nasledio je nizak stranački rejting, dugove, raspadnutu infrastrukturu i preostalo članstvo koje se još nije razbežalo u druge partije. Sve ono čemu je doprineo i sam Šutanovac dok je bio u vođstvu stranke pod Borisom Tadićem.

26.09.2016.

Marijan Rističević (58)

Marijan Rističević (58), poslanik iz Narodne seljačke stranke, ne džabalebari kao njegove kolege za vreme višemesečne pauze u Narodnoj skupštini. Marijan je na internetu objavio fotografije kako peče rakiju s ocem Anđelkom, a bogami su i nazdravili.

Dragana Barišić (41)

Dragana Barišić (41), poslanik vladajuće SNS iz Kruševca, oborila je osnovne zakone fizike i našla se na dva mesta u isto vreme. Prema zvaničnim podacima, ona je prošle godine prisustvovala na 167 sednica parlamenta, a u izveštaju kontrole Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje navodi se podatak da je radila pun fond časova. Na lekarsku platu od 70.000 dinara ona prima poslanički dodatak od 27.740 dinara.

23.09.2016.

Vladan Vukosavljević (54)

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević batalio je sujetu i strančarenje i pozvao na sastanak svoje prethodnike. Pozivu su se odazvali Dragan Kojadinović, Vojislav Brajović, Bratislav Petković, Nebojša Bradić i Branislav Lečić.
- Nesumnjivo je da bivši ministri imaju veliki potencijal da svojim iskustvom, znanjem i dobrom voljom pomognu našim naporima - rekao je Vukosavljević, koji je među prioritete svrstao suzbijanje rijaliti programa i primitivizma.

Vladimir Vukčević (66)

Advokatska komora Beograda jednoglasno je odbila da u svoj registar upiše bivšeg tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića. To je zvanično učinjeno zbog nepotpune dokumentacije, ali beogradski advokati najviše mu zameraju što je kao tužilac radio isključivo na štetu svog naroda.
- Radio je selektivno i gonio isključivo Srbe. Zločini nad Srbima bili su mu u drugom planu i zato je nedostojan advokatske profesije - rekao je Vladimir Petrović, član UO AKB.

22.09.2016.

Sandra Živković (25)

Sandra Živković, iz Knjaževca, pre tri godine živela je na samrti. Od kada su joj u Beču presađena pluća nepoznatog donora, Sandra živi kao sve ostale devojke. Ona nije zaboravila čoveka koji je spasao i u njegovu čast popela se već treći put na 1.160 metara visok vrh Tupižnice.
- Dok sam ležala i čekala smrt žalila sam za svim onim za šta sam mislila da mi se nikada neće desiti. Uspinjanjem sam uspela da se još 40 ljudi prijavi za donore - kaže Sandra.

Albin Kurti (45)

Albin Kurti, lider ekstremnog pokreta Samoopredeljenje s Kosova i Metohije, pridružio se reprizi ludila prognozom da bi demarkacija granica mogla da donese rat pokrajine s Crnom Gorom do 2021. godine.
- Granica je pitanje podele teritorije. Crna Gora želi da dublje uđe na kosovsku teritoriju zbog sopstvenih planova. Ali mi nemamo zemlju koju bismo nekome poklonili. Na toj zemlji je prolivana krv koju ne možemo da oprostimo - rekao je Kurti u Tirani.

21.09.2016.

Dragan Marković Palma (56)

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma podelio je indekse brucošima Fakulteta pedagoških nauka i u deset indeksa, koje su iz gomile od 210 komada izvukle dve studentkinje, stavio po 5.000 dinara. Marković je poručio da će od 8. do 10. novembra organizovati posetu Beču za 600 studenata koje je podsetio da uz indeks imaju besplatno kupanje na bazenima akvaparka i besplatnu posetu zoo-vrtu i Muzeju voštanih figura.

Mirjana Menković (55)

Mirjana Menković, direktor Etnografskog muzeja u Beogradu, opet se našla u središtu afere pošto je dragocena, srebrom vezena nošnja iz 19. veka uništena pranjem u veš mašini. Da podsetimo, serija skandala počela je kada su na društvenim mrežama osvanule fotografije svadbe sina direktorke u muzeju, pri čemu su se gosti slikali s osetljivim eksponatima. Potom je otkriveo da se u prostorijama muzeja prodaju sir i kobasice.

20.09.2016.

Goran Nikolić (50)

Kragujevčanin Goran Nikolić spreman je da postavi novi Ginisov rekord i pretrči 55 maratona za 55 dana. Nikolić vidi samo na jedno oko i to pet odsto.
Sadašnji rekord drži japanski atletičar koji je trčao 52 maratona za isto toliko dana i to potpuno zdrav. Nikolić planira da trči svakog dana šest sati.
- Akcija ima humanitarni karakter, jer želim da prikupim novac za opremanje Centra za rehabilitaciju invalida Iskra u Kragujevcu - kaže Goran.

Boris Tadić (58)

Bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića obilaze mere štednje. Naime, mediji javljaju da Tadića i njegovu porodicu voze i obezbeđuju sa čak pet službenih automobila. Navodi se da bivši predsednik ima pravo na službena kola i jedna u pratnji. Obezbeđeno je i vozilo za suprugu, a dva automobila razvoze obe ćerke u školu. Tadić kaže da nije tražio obezbeđenje, nego su mu dodelile nadležne službe na osnovu bezbednosne procene.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online