Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
06.05.2015.

Dušan Lajović (25)

Čekao je, čekao i - dočekao svoju šansu. Srpski teniser Dušan Lajović (25) osvojio prvi ATP turnir, ali u konkurenciji parova. Trofej je odneo zajedno sa Raduom Albotom iz Moldavije. Trenutno je na 74. mestu liste najboljih svetskih tenisera i ovu godinu iako nije krenuo uspešno, posle turnira u Turskoj najavljuje bolje dane i uspun ka vrhu. Lajović uspešno igra i za Dejvis kup reprezentaciju Srbije.

Marija Maksima (30)

Za svega nekoliko dana Marija Maksima (30) postala je hit na svim društvenim mrežama pevajući pesmu o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću kao srpskom Eliotu Nesu. To se izgleda nije dopalo njenoj rodbini u Beogradu, a posebno tetki njenog muža Gorani Vidi Mićić, koja je snajku brže-bolje zbog, kako kaže, bruke, izbacila iz testamenta. Pesmom o premijeru teško je razočarala i muža.

05.05.2015.

Slavica Mehić (45)

Mediji su javili da je Slavica Mehić (45) odbila da primi odlikovanje koje je predsednik Tomislav Nikolić dodelio njenom mužu Omeru, pilotu spasiocu nastradalom pri padu helikoptera sa još pet osoba i bolesnom bebom. Da podsetimo, iz istrage je "procurela informacija" da je Mehić navodno imao alkohola u krvi, a potom je premijer Aleksandar Vučić pozvao javnost da ne krivi pilote. Smatra se da je pri lošim vremenskim uslovima Mehiću naređeno da sleti kod Dobanovaca, gde su čekali ministri i TV ekipe.

Sanda Rašković Ivić (59)

Demokratska stranka Srbije u svojim redovima imala je predsednika i premijera, a posle ispadanja iz parlamenta proživljava metastaze. Stranački prvaci na čelu sa Andrejom Mladenovićem zatražili su vanrednu skupštinu i smenu predsednika Sande Rašković Ivić (59) . Naime, Sanda Rašković Ivić smatra da DSS treba da napusti koaliciju sa SNS u Beogradu, jer smatra da učešće u Beogradu na vodi ugrožava politiku stranke. To se izgleda nije dopalo zameniku gradonačelnika Mladenoviću.

04.05.2015.

Vilson Caković (24)

Srpski golman Vilson Caković (24), koji je pobrao simpatije javnosti kada je na meču protiv Tirane provokatoru oteo transparent s obeležjima velike Albanije, postigao je sporazum sa čelnicima Apolonije o raskidu ugovora. On je zbog pretnji sada bivšeg kluba razmišljao i o tužbi, ali je na kraju pobedio - i bez suda.

Nilan Krkobabić (63)

Agencija za borbu protiv korupcije utvrdila je da je Partija ujedinjenih penzionera Srbije, čiji je predsednik Milan Krkobabić (63), od penzionerskih udruženja širom Srbije mimo zakona uzela oko 3.500 evra. Pri tom, pojedini opštinski odbori PUPS-a udruženjima penzionera nisu plaćali ni zakup prostorija.

02.05.2015.

Nemanja Bjelica (27)

Reprezentativac Srbije i
košarkaš Fenerbahčea Nemanja Bjelica (27) najbolji je igrač Evrolige ove sezone u izboru posetilaca sajta elitnog takmičenja. Krilni košarkaš turskog tima dobio je 15,7 odsto glasova, a među najboljih pet nalaze se samo srpski košarkaši: Centar Zvezde Boban Marjanović (12,94 odsto), Bogdan Bogdanović iz Fenerbahčea (9,74), plejmejker CSKA Miloš Teodosić (8,89) i
još jedan košarkaš crveno-belih Nikola Kalinić (6,78 odsto).

Ilija Grahovac (53)

Osnovni sud u Mrkonjić Gradu izdao je naredbu policiji da privede Iliju Grahovca (53), poznatijeg kao Zmaj od Šipova. Antiheroj odurnog rijalitija Parovi zbog kojeg se čak probudila i Radiodifuzna agencija i zabranila ga na jedan dan, optužen je za prodaju oružja, nanošenje teških povreda, čak i za izazivanje opšte opasnosti. Ilija je pred kamerama priznao:"Ja sam sa oružjem trgovao i to ću i priznati. Samo nisam sa drogom".

30.04.2015.

Janko Tipsarević (31)

Janko Tipsarević nije Novak Đoković, ali bez sumnje mu je mesto u elitnoj grupi svetskih tenisera. Operisao je dva tumora na peti što ga je bacilo na dno ATP liste, vratio se posle golgote koju je prošao tenisu i sada grabi ponovo ka svetskom vrhu. Na turniru u Minhenu, od povratka na teren, postigao je najveću pobedu i savladao Australijanca Bernarda Tomića.

Milan Kalinić (42)

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je Osnovnom sudu u Brusu optužni predlog protiv poznatog TV voditelja i glumca Milana Kalinića zbog saobraćajne nezgode koju je imao 1. februara, prilikom povratka sa Kopaonika, kada je povređeno troje mađarskih državljana. Kalinić je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i prete mu četiri godine zatvora.

29.04.2015.

Dane Kondić (48)

Nacionalna aviokompanija Er Srbija, na čijem je čelu Dane Kondić (48) u prvom kvartalu ove godine ostvarila je prihod od 39 miliona evra što je za oko 44 odsto više nego u isto vreme prošle godine. Ukupno je za prva četiri meseca prevezeno 453.000 putnika što je takođe 26 procenata više nego lane. Nastavili smo da ubiremo plodove našeg rasta, pohvalio se generalni direktor Kondić.

Dragan Šutanovac (47)

Dragan Šutanovac (47), funkcioner Demokratske stranke i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti nije dobio sertifikat Bezbednosno-informativne agencije, što znači da mu je onemogućen pristup poverljivim informacijama. Razlozi za ovaj postupak BIA nisu saopšteni, a Momir Stojanović iz istog Odbora veruje da je razlog što se protiv Šutanovca, koji ima pravo žalbe, vodi istraga.

28.04.2015.

Slaviša Jokanović (46)

Slaviša Jokanović (46) konačno je razuverio sve one koji su sumnjali u njegovu sposobnost. Sa engleskom ekipom Votford uspeo je da iz drugoligaškog karavana uđe u Premijer ligu. Pod njegovom trenerskom palicom Partizan je 2009. godine uzeo duplu krunu, a sve do dolaska u Votford nije imao većeg uspeha u trenerskom poslu. Sada na ostrvu ne štede komplimente za sportskog stručnjaka.

Dragoljub Simonović (56)

Pragove namenjene za izgradnju i rekonstrukciju ruiniranih pruga u Srbiji bivši direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović (56) ugradio je u svoj vinograd u Vrčinu. Deo pragova još se nalazi u njegovom dvorištu, ali direktor tvrdi da mu ih je neko podmetnuo. Međutim, komšije navode da je pragove, koji vrede više 1.000 evra, do Simonovićeve kuće dovezao kamion Železnica Srbije.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online