Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 30.04.2016.
12:46
Vestionline A

Vulinu sve jasno: Opozicija radi zajedno, hoće da gori Beograd

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izrazio je zgroženost nasiljem u Republičkoj izbornoj komisiji, ali je ocenio da je dobro što se to dešava jer pokazuje da opozicione stranke zajedno rade na destabilizaciji Srbije.

Tanjug
Ko bi branio i hvalio premijera, da nije Vulina, Stefanovića, Malog...

Vulin je na TV Pink rekao da je premijer Aleksandar Vučić, s druge strane, uspeo da izbori političku stabilnost u Srbiji, koja je ključ i bez koje nema ničega.

- U stabilnim zemljama ima posla, novca, nade. Toga nema u zemljama u kojima se tuku na ulicama zbog politike - upozorio je Vulin.

Oštro kritikujući napad predstavnika koalicije DSS-Dveri na ženu koja je radila svoj posao u RIK-u, Vulin kaže da je predsednik vlade tokom kampanje neprekidno podsećao da će biti pokušaja ukrajinskog i makedonskog scenarija.

- Ali je dobro ovo što se desilo. Ne sviđa mi se da vidim nerede na ulicama, niti ono što se desilo u RIK-u, ali sve što smo govorili se pokazalo tačnim - kazao je Vulin, koji je i lider Pokreta socijalista.

Kako je istakao, gubitnici na izborima hoće da postanu pobednici, i to na ulici, i to pre nego što se završi glasanje i saberu glasovi.

- Očigledno postoji plan i pokušaj da se od Srbije napravi Makedonija ili Ukrajina, mnogima smeta da Srbija postane stabilna i čvrsta zemlja, da ima čvrstog i jakog premijera, da ima jaku i čvrstu vladu, ali imaćemo je opet - kaže Vulin.

On ukazuje da su "maske pale", da su opozicione stranke sve na istoj strani, pa tako sada DS i DSS-Dveri glasaju jedni za druge.

- Govorili smo da je to spojivo, da je to ista stvar, da je glas za DS glas za DSS-Dveri, i da je glas za DSS-Dveri glas za DS, Dosta je bilo, Živkovića... Oni su svi zajedno i rade svi zajedno. Pa zajedno su palili 5. oktobra. Isto se i sada ponašaju, opet hoće na ulicu, opet hoće da gori Beograd - kaže Vulin.

On smatra da se ovakve stvari ne dešavaju bez neke velike sile spolja, ali navodi da ne zna o kojoj se to spoljnoj sili radi.

- Samo znam da to nije Rusija - rekao je Vulin.

POVEZANE VESTI

Subota 30.04.2016. 12:59
A vi kada radite protiv Kosmeta onda to nije nista! Nemoj da okreces vodu na svoju vodenicu kao prava kurava, sto i jesi! Narod nikada nije bio uzrok podela, sve potice od vas! Vas se treba resiti po bilo koju cenu!
Subota 30.04.2016. 13:32
Параноични циганин!
Subota 30.04.2016. 18:37
Бивши директор РТС Драгољуб Милановић у првом интервјуу датом после више од 15 година тврди да је вођа „земунског клана“ Душан Спасојевић Шип-тар редовно снабдевао лидера ЛДП Чедомира Јовановића кешом и кокаином! Милановић је за недељник „Експрес“ испричао да је у време кад су он и Спасојевић били у затвору (Милановић је одробијао десет година пошто је осуђен због НАТО бомбардовања РТС, прим. ур.) Чеда скоро сваког дана долазио у ЦЗ да посети Шипт-ара!Дачић све слагао!Преносимо најзанимљивије делове Милановићеве исповести: * Чеда није био једном у посети Спасојевићу у Централном затвору, већ шездесет пута! Готово сваки дан. Душан му је давао паре и пола килограма кокаина сваке недеље. Део за њега лично, а део за диловање. Чеда му је на рођендан довео у затвор ћерку и жену и донео торту, знам јер је тада рођендан Мири Марковић и мојој ћерки, у јулу. * Док је Милошевић био на слободи, док су се мало плашили њега, долазили су на моје суђење неколико пута Александар Антић и Жарко Обрадовић, по задатку. Долазио је и Мрка, али не по задатку… Моја жена Љиља је 10 година ишла на те партијске скупове да се бори за мене, она је моја хероина. Дачић, кад је види, изљуби је, каже јој: „Зови, Љиљо“. Онда она јадна зове милион пута, али џаба. Неће ни да се јави.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online