Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 30.04.2016.
12:46
Vestionline A
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izrazio je zgroženost nasiljem u Republičkoj izbornoj komisiji, ali je ocenio da je dobro što se to dešava jer pokazuje da opozicione stranke zajedno rade na destabilizaciji Srbije.
Subota 30.04.2016.12:59
A vi kada radite protiv Kosmeta onda to nije nista! Nemoj da okreces vodu na svoju vodenicu kao prava kurava, sto i jesi! Narod nikada nije bio uzrok podela, sve potice od vas! Vas se treba resiti po bilo koju cenu!
Subota 30.04.2016.16:45
шта оће бре оваи црнокушаљаш. заборавио да га је моја ћена дресирала. човек на сви режими ал је обучен то само моја ћена може
Subota 30.04.2016.18:37
Бивши директор РТС Драгољуб Милановић у првом интервјуу датом после више од 15 година тврди да је вођа „земунског клана“ Душан Спасојевић Шип-тар редовно снабдевао лидера ЛДП Чедомира Јовановића кешом и кокаином! Милановић је за недељник „Експрес“ испричао да је у време кад су он и Спасојевић били у затвору (Милановић је одробијао десет година пошто је осуђен због НАТО бомбардовања РТС, прим. ур.) Чеда скоро сваког дана долазио у ЦЗ да посети Шипт-ара!Дачић све слагао!Преносимо најзанимљивије делове Милановићеве исповести: * Чеда није био једном у посети Спасојевићу у Централном затвору, већ шездесет пута! Готово сваки дан. Душан му је давао паре и пола килограма кокаина сваке недеље. Део за њега лично, а део за диловање. Чеда му је на рођендан довео у затвор ћерку и жену и донео торту, знам јер је тада рођендан Мири Марковић и мојој ћерки, у јулу. * Док је Милошевић био на слободи, док су се мало плашили њега, долазили су на моје суђење неколико пута Александар Антић и Жарко Обрадовић, по задатку. Долазио је и Мрка, али не по задатку… Моја жена Љиља је 10 година ишла на те партијске скупове да се бори за мене, она је моја хероина. Дачић, кад је види, изљуби је, каже јој: „Зови, Љиљо“. Онда она јадна зове милион пута, али џаба. Неће ни да се јави.
Subota 30.04.2016.18:42
* Кад им је требала подршка за коалицију са ДС, ишли су Ивица и Мрка код Мире у Москву и обећали јој укидање потернице. Обећали су и да ће њу и Марка да врате у земљу, да ће повући оптужницу, да ће Марији дати исписницу. Све су јој обећали и све су слагали. * Јовица Станишић је највеће зло у Србији икада рођено, или једно од највећих. И пре но што га је Слоба сменио, Станишић је хтео да буде шеф државе, а од једног тренутка заиста је кренуо да буде господар Србије. Ту око Јовице у покушају смене Милошевића били су Брана Црнчевић, Милорад Вучелић… Можда је Радован Стојичић Баџа зато и ликвидиран, да се Јовица ослободи њега. Сви озбиљни људи упућени у тај случај сматрају да је Станишић организовао Баџино убиство. * Павла Бу-латовића су убили његови Црногорци. Он је био најпаметнији црногорски политичар, иако је био пијанац. Одан Србији, био је Србин. Да се он питао, Момир Бу-латовић би на оној првој седници сменио Ђукановића… * Судили су ми за незакониту поделу станова у РТС. А коме сам поделио станове? Рецимо, жени бившег министра Слободана Милосављевића сам дао стан, Катарини. Дао сам стан и сада великом директору Радио Београда Миливоју Михајловићу. Он је био новинар на радију у Приштини, а ја сам га на захтев политичара из СПС поставио за директора Радио Приштине.
Subota 30.04.2016.18:43
Веран Матић се дописује са НАТО! Милановић верује да му неки новинари и даље раде о глави и праве хајку против њега:Раде по инструкцијама, дописују се са челницима НАТО. Кад бих вам показао преписку Верана Матића с њима, да видите који је то агент и шта све он ради.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)