Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.10.2011.
08:00
S media A

Zašto se gojimo kada smo u vezi

Ako besnite zato što više ne možete da uđete u omiljene farmerke, možda je problem u... vašem muškarcu. Pročitajte kojih je to osam načina na koji oni utiču na ženski metabolizam i jednostavna rešenja kako da to popravite.

Ne zaboravite da ženski organizam ne može da podnese količinu hrane koju može muški
 

JEDETE ŠTA ON JEDE
Muškarci uglavnom više jedu, jedu nekvalitetnije i jedu češće od žena. Kada ste sa svojim čovekom 24 sata dnevno možete da počnete da prilagođavate svoju ishranu njegovoj. Istraživanja pokazuju da će vaš dragi najverovatnije izgubiti težinu kroz pozitivan uticaj hrane koji vi možete da pružite, dok ćete vi nabaciti kilograme ako prihvatite njegovu klopu!


Rešenje: Obroci su simbol srećnog vremena koje provodite zajedno, ali ne dozvolite da to odredi koliko ćete "srećno" da potrošite kalorija. Jedan od najboljih trikova za merenje prave gladi je zamišljanje da za večeru imate odrezak. Ako ste gladni dovoljno da ga pojedete, onda ima prostora na pretek. Ako ne možete da ga svarite ni u mislima, odložite noć i viljušku. Možete da delite mnogo stvari, ali njegov metabolizam nije jedna od njih!

NE STIŽETE DA VEŽBATE UJUTRO
Kada birate između sat vremena u krevetu umotani u naručje ili napornih 45 minuta vežbanja, izbor izgleda lak. Da li su kardio vežbe neophodne za podizanje nivoa endorfina kad to isto dobijate dok samo ležite pored njega?
Rešenje: Imajte u vidu jednu jednostavnu ideju: vežbe povećavaju potrebu za seksom! Da biste u krevetu bili orni i fenomenalni, zadržite fitnes rutinu. Više vežbajte, pa će donji deo karlice ostati čvrst i toniran. Ovi mišići su od ogromne koristi u dugoročnom vođenju ljubavi.

IDETE NA VEČERE... SVAKO VEČE!
Pre nego što ste ga upoznali, nije vam bilo teško da skuvate nešto lagano kod kuće. Sada kada niste sami, povremena večera se pretvorila u brančeve, piće, večeru i odlazak u poslastičarnicu i to svakog dana! Lako je ismejati neku kaloriju viška kada hodate po oblacima, ali uskoro će vam butine početi da se trljaju jedna o drugu pri hodu, od čega ćete dobiti napade histerije.


Rešenje: Alternativa je zajedničko kuvanje kod kuće, gde znate koji sastojci idu u obrok. Na kraju krajeva, verujte su staru izreku: "Put do srca muškarca je kroz njegov stomak." Niste baš neka kuvarica? Uživajte u svojim obrocima van kuće, ali birajte svoju hranu umesto da delite masno i slasno što on naruči.

ZAMENILI STE VEČE SA DEVOJKAMA ZA VEČE ZA FILMOVE KOD KUĆE
Nije da su sva ta pića bila niskokalorična, ali barem ste bili van kuće i u najkraćoj mogućoj suknjici trošili kalorije na plesnom podijumu. Kada ste pronašli čoveka vaših snova, odjednom vam se učinilo da nema ničeg udobnijeg od izvaljivanja na kauč pored njega i gledanja filmova.
Rešenje: Ako vas zaista voli, i on će želeti da izađete sa drugaricama... umesto da ponovo zahrčete na pola "Hrabrog srca". Plus, devojke će biti oduševljene što niste upali u zamku da nestanete sa lica zemlje samo zato što imate dečka.

VREME ZA VAS JE POSTALO VREME "ZA VAS DVOJE"
On ne voli jogu? Vaša prostirka skuplja prašinu. On ne zna kako da igra? Što da vi idete na časove salse? Nova ljubav može da promeni aktivnosti u kojima ste pre njega uživali. Lako je odbaciti svoja interesovanja samo da biste proveli što više vremena zajedno.


Rešenje: Glavna stvar u vezi je da oba partnera imaju neko svoje interesovanje u kom će sami uživati i zbog kog će se razdvojiti da bi se prisetili zašto su toliko zaljubljeni. Velika je verovatnoća da se u vas zaljubio zato što ste imali ispunjen, nezavisan život pun svih vrsta aktivnosti i interesovanja. To što se prilagođavate može biti siguran način da ga izgubite.

ŠTIKLE STE ZAMENILE TRENERKOM
Zašto??? Zato što on više voli da vas vidi u njegovoj staroj majici nego u vašoj najmodernijoj haljini. problem se krije u tome što uvek ima mesta za šitenje u šljampavoj odeći. Možda nećete primetiti da vam se prišunjalo nekoliko kilograma ako ste svoje omiljene pomodne komade gurnuli u ćošak plakara.
Rešenje: Doterajte se jedno za drugo jednom nedeljno. To će vas podsetiti na oblik vašeg tela, jer većina žena proverava obline tako što gleda kako im odeća pristaje a ne stajanjem na vagi. Dodatna prednost: on će uživati u pomisli da ste se sredile da izgledate neverovatno za njega.
 

KRADETE IZ NJEGOVOG TANJIRA
On ima strast za svinjetinom, oduševljavaju ga slatkiši, ne može bez tartar sosa... a sada izgleda da i vi imate isti "problem". Iznenada shvatate da ste postali zavisnik od hrane za koju čak niste ni znali da se pržena! Nivo aktivnosti vašeg partnera i prehrambene navike mogu lako postati vaše, posebno kada se vaša veza razvija u nešto dugoročno.


Rešenje: Uključute mozak i postavite sebi granice. Proveli ste devojaštvo u razumevanju koje namirnice vam prijaju a koje ne, pa nemojte da odbacujete naučeno. Pokušajte da mu podmetnete više vaših zdravih navika umesto jakih obroka koji su pogubni za vašu (a i njegovu) liniju.

ODUSTALI STE OD VEČERNJIH POSETA TERETANI
Ako niste mogli da se probudite dovoljno rano za vežbanje, odlazak u teretanu posle posla je sledeća dostupna opcija. Međutim, lako je preskočiti i ovu aktivnost kada znate da vas on čeka!


Rešenje: Između posla i spavanja nema uvek dovoljno sati u danu za staranje o svom telu i provođenja vremena sa momkom. Najbolje moguće rešenje je da idete u teretanu zajedno. Nađite način da jedno drugo terate da ostanete u formi i radite vežbe koje možete zajedno (traka, čučnjevi, preskakanje konopca). To će biti dobra motivacija da se još više trudite, jer znate da on posmatra kako vajate delove tela koje on voli.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online