Sreda 9. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
16.12.2015.

Nada Šargin (38)

Mlada, ali već afirmisana glumica Nada Šargin (38) prva je dobitnica nagrade "Ružica Sokić" koju je ustanovila Fondacija koja nosi ime naše proslavljene glumice. Nagradu su, u ime Fondacije, osnovane prošle godine, na prvu godišnjicu smrti Ružice Sokić (1934-2013), laureatkinji uručili predsednica Upravnog odbora Fondacije Vesna Stanić i suprug Ružice Sokić Miroslav Lukić.

Velimir Ilić (64)

Malo ko u Srbiji zna čime se bavi kabinet i sam ministar bez portfelja Velimir Ilić (64). Ipak, mesečno građani, poreski obveznici za ovaj, po mnogima suvišan i izmišljen resor , plaćaju 22.000 evra. I budžetom za narednu godinu za Velju je obezbeđeno 70.000 evra više nego ove godine, a ministar je, kažu upućeni, široke ruke, pa svojim saradnicima često deli i povišice.

15.12.2015.

Velimir Stjepanović (22)

Iako živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velimir Stjepanović (22) svim srcem nastupa za reprezentaciju Srbije. Prošlog vikenda učestvovao je na mitingu Hamilton Akvatiksa u čak devet trka i u svih devet trijumfovao. S pravom se očekuje od Stjepanovića da zablista i u Riju na Olimpijskim igrama, a nije nerealno i da se čak okiti nekom i od medalja, iako je konkurencija izuzetno jaka.

Saša Bošković (52)

Rukometašice Srbije propisno su se obrukale na Svetskom prvenstvu, a "najzaslužniji" za debakl je selektor Saša Bošković (52), koji je delio nerealna obećanja da će odvesti rukometašice na Olipijadu u Rio. Srpkinje su u četvrtfinalu poražene od Holandije (36:20), a Bošković se posle pravdao da su devojke izgorele od prevelike želje. Čovek je zreo za otkaz, ocena je stručne javnosti.

14.12.2015.

Katarina Karađorđević (72)

Princeza Katarina Karađorđević nastavlja svoju plemenitu misiju. Posetila je beogradske kliničko-bolničke centre Zvezdara i "Dragiša Mišović" i isporučila im po deset najsavremenijih kreveta za intenzivnu negu, ukupne vrednosti 150.000 evra. Princeza je KBC Zvezdara poklonila i dva ginekološka stola. Donacija je omogućena uz pomoć Lajflajn humanitarnih organizacija Čikago i Kanada.

Aleksandar Antić (46)

Ni ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, sudeći po beogradskoj štampi, nije odoleo starletomaniji, pa na Tviteru prati starletu Natašu Šaviju. Ona se pohvalila time, ograđujući se da Antić nije njen tip, odnosno da joj se ne dopada njegov fizički izgled, uz napomenu da je dosta stariji od nje. Još je dodala da bi popila kafu sa njim samo ako bi se slučajno našli u nekom društvu...

12.12.2015.

Predrag Koraksić Koraks (83)

Karikaturista Predrag Koraksić Koraks (83) dobitnik je ovogodišnje nagrade "Verica Barać" Saveta za borbu protiv korupcije. Nisam siguran da karikatura može tako efektno, kao što neki novinari mogu, da pronađu ono što je bitno u ovoj temi, a to je borba protiv korupcije. Ja mogu, na neki način, da relaksiram ovo društvo, da spasim svoju dušu i kažem ono što mislim, rekao je Koraks povodom dodele ovog priznanja.

Ljubinko Drulović (47)

Ljubinko Drulović (47) iza sebe ima briljantnu fudbalsku karijeru. Ponikao je u Zlataru iz Nove Varoši, igrao u užičkoj Slobodi i Radu, afirmisao se u Partizanu, a blistao u dresovima Porta i Benfike. Mlade fudbalere Srbije po prelasku u trenerske vode popeo je na krov Evrope, ali na kormilu Partizana ne cvetaju mu ruže. Poslednji šamar dobio je na preksinoćnjem meču sa Augzburgom i izgubio dobijenu utakmicu.

11.12.2015.

Miroslava Milenović (52)

Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (Oebs) dodelila je Nagradu Ličnosti godine Miroslavi Milenović, članici Saveta za borbu protiv korupcije. U ime Miroslave, koja je krajem prošlog meseca napadnuta nadomak svog doma uoči objavljivanja izveštaja Saveta o medijima, nagradu je primio njen kolega Miroslav Milićević, potpredsednik Saveta za borbu protiv korupcije.

Čedomir Jovanović (44)

Ostao je bez uticaja na politička zbivanja u Srbiji pošto njegova partija nije prešla ni cenzus na poslednjim izborima u Srbiji, ali ruže mu ne cvetaju ni u privatnom biznisu. Lideru Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću oduzeta su prava na upravljanje preduzećima Fidelinka i Fidelinka - fabrika testa. Ove firme Jovanović je doveo do prosjačkog štapa.

10.12.2015.

Dr Branko Budimirović (48)

U valjevskom Centru za vantelesnu oplodnju, daleko od univerzitetskih klinika, za poslednje tri godine začeta je 101 beba. Dr Branko Budimirović (48) priča da su poslednje u čaroliji bliznakinje Neda i Ksenija.
- Kada smo počeli s radom ideja je bila da napravimo nekoliko trudnoća i da se rodi prva beba. A dočekali smo 101. i uskoro očekujemo njih još 60. I to uprkos problemima, pre svega silnom administriranju i kuburenju sa novcem - presrećan je dr Budimirović.

Luj Van Gal (64)

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal (64) optužio je srpskog sudiju Milorada Mažića i njegove pomoćnike sudije za ispadanje iz Lige šampiona.
Mančester Junajted je poražen od Volfzburga u Nemačkoj sa 3:2, pa je završio na trećem mestu u B grupi i igraće u nokaut fazi Lige Evrope.
- Sećate se kako je prvi meč protiv PSV odlučio sudija, kao i danas. Gol Džesija Lingarda nije trebalo da bude poništen - pravdao se Van Gal.

09.12.2015.

Nada Trifković (48)

Direktorka Srednje medicinske škole u Beogradu Nada Trifković (48) odlučna je u nameri da se obuzda neprikladno oblačenje i izgled koji ne pristaje učenicama. Ovo je obrazovna ustanova, nije estrada. Vi se školujete za jednu od najodgovornijih profesija. Pirsing, silikoni, dekoltei i strukovi, pocepane farmerke i mini suknje nisu nešto što vas kvalifikuje za diplomu ove škole, poručila je direktorka.

Bratimir Vasiljević (62)

Poslanik SNS-a Bratimir Vasiljević (62) iz Niša podneo je privatnu krivičnu tužbu protiv novinarke "Blica" Ivane Anđelković u kojoj traži šest meseci zatvora i odštetu od oko 8.000 evra zbog tekstova o njegovim dugovima za struju. Anđelkovićeva je došla do saznanja da je poslanik krao struju, da je dugovao oko 12.000 evra i da mu odobreno da to plaća na odloženo. "Jugoistok" je to i potvrdio.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online