Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 16.10.2013.
02:44
J. Jelovac - Vesti A

Gej lobi, istina ili laž (4): Nacija bez dece

Zamenik predsednika stranke Dveri Boško Obradović za "Vesti" kaže da politički gej lobi u Srbiji postoji već godinama, a cilj mu je da na silu nametne ideologiju homoseksualizma maloletnima, kao normalno, čak i poželjno društveno ponašanje.

Gde je parada sirotinje: Boško Obradović
 

Najveći gej lobisti, prema Obradovićevim rečima, pored Socijalističke partije Srbije, jesu i Slavica Đukić Dejanović, koja je radila kao savetnica u nekoliko gej organizacija, ali i novoizabrani poslanik, reditelj Srđan Dragojević sa svojim filmom "Parada".

- Cilj srpskog gej lobija nije samo organizacija peder-bala u Beogradu. To bi bio samo početak ulaska u udžbenike, vrtiće i škole, zajedno sa legalizacijom istopolnih brakova i davanjem mogućnosti da postanu roditelji tako što će usvajati decu. Činjenica je da ovolika zastupljenost ideologije homoseksualizma u medijima i društvu uopšte ne bi bila moguća bez pomoći stranog i domaćeg gej lobija. Kako finansijske, tako i političke - kaže Obradović.

Najbolji primer moći gej lobija u svetu, prema Obradoviću, jeste nedavna situacija u Francuskoj, kada je oko milion građana izašlo na ulice da protestuje protiv izjednačavanja gej i tradicionalnih brakova. Tad je peticiju protiv ovog zakona potpisalo oko 700.000 ljudi, što je jedna od najvećih peticija ikada u Francuskoj, ali zakon je ipak prošao.

- Drugi očigledan primer jeste napad koji poslednjih meseci trpe Rusija i ruski narod, na čelu sa Putinom, zbog zakona koji su doneli u junu o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim osobama. Svetski gej lobi mesecima vodi orkestriranu kampanju protiv održavanja zimskih Olimpijskih igara u Sočiju - kaže Obradović.

On kaže da je vrlo važno istaći da Dveri nemaju nikakav problem sa homoseksualcima.

- Oni imaju potpuno pravo na svoju privatnost, niko ne sme da ih zbog njihovog opredeljenja ponižava i maltretira. Naš problem je to što se jedna tako osetljiva stvar pretvara u društvenu ideologiju. Od jedne potpuno privatne stvari se otvara prava javna polemika. A time se homoseksualizam nameće mladima koji još nemaju do kraja izgrađenu seksualnost. To je jedna agresivna halabuka - tvrdi Obradović.

A posledica će biti razaranje tradicionalne porodice.

- Ta veza ne donosi novi život. A u Srbiji je svake godine 40.000 više umrlih nego rođenih. Vlada bela kuga, a propagiranje homoseksualizma naciju vodi dalje u nestajanje - kaže sagovornik "Vesti".

Parada sirotinje


- Zar u ovoj zemlji nema pametnijih stvari za lobiranje? Zašto peder-bal u medijima ima veći publicitet od recimo statusa prezaduženih porodica, koje zato što ne mogu da isplaćuju kredite ostaju bez krova nad glavom. Zašto ne govorimo o statusu trudnica u Srbiji, koje kada odu na trudničko bolovanje ostaju bez 35 odsto prihoda? Da ne pričamo o statusu samohranih porodica u kojima nema nijednog zaposlenog ili o teško oboleloj deci kojoj država neće da plati lečenje u inostranstvu. Krađa beba iz porodilišta, unesrećeni roditelji... Gde su njihove parade? - pita se Obradović. 

POVEZANE VESTI

Sreda 16.10.2013. 08:28
Cekacemo sta ce nam reci njegova svetost Irinej. Podrzao je siptarske izbore na Kosovu a mozda ce uskoro podrzati i gej brakove, za dobrobit svih srba. Da bismo opstali na svojim ognjistima.
Sreda 16.10.2013. 10:59
Koliko bi još dugo opstao ljudski život na zemlji kad bi svi bili pederi i lejzbače ???
Sreda 16.10.2013. 10:38
"Gej lobi, istina ili laz..." Nti istina a jos manje laz. Da li je uopste potreban lobi gej populacije u Srbiji? Nije. Nisu im potrebni ni lobisti a jos manje reklama, za sve su to zaduzene "Dveri", "Obraz", "Nasi" i njima slicni protivnici gej populacije. Na tim paradama najmanje ima homoseksualaca, a najvise zavisnika. Protiv sam bilo kakvog paradiranja pa i gej populacije, ali me samo cudi zasto im se daje tolki medijski prostor, i to im najvise reklame daju oni koji su protiv njih.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online