Sreda 16.10.2013.
02:44
J. Jelovac - Vesti

Gej lobi, istina ili laž (4): Nacija bez dece

Gde je parada sirotinje: Boško Obradović
 

Najveći gej lobisti, prema Obradovićevim rečima, pored Socijalističke partije Srbije, jesu i Slavica Đukić Dejanović, koja je radila kao savetnica u nekoliko gej organizacija, ali i novoizabrani poslanik, reditelj Srđan Dragojević sa svojim filmom "Parada".

- Cilj srpskog gej lobija nije samo organizacija peder-bala u Beogradu. To bi bio samo početak ulaska u udžbenike, vrtiće i škole, zajedno sa legalizacijom istopolnih brakova i davanjem mogućnosti da postanu roditelji tako što će usvajati decu. Činjenica je da ovolika zastupljenost ideologije homoseksualizma u medijima i društvu uopšte ne bi bila moguća bez pomoći stranog i domaćeg gej lobija. Kako finansijske, tako i političke - kaže Obradović.

Najbolji primer moći gej lobija u svetu, prema Obradoviću, jeste nedavna situacija u Francuskoj, kada je oko milion građana izašlo na ulice da protestuje protiv izjednačavanja gej i tradicionalnih brakova. Tad je peticiju protiv ovog zakona potpisalo oko 700.000 ljudi, što je jedna od najvećih peticija ikada u Francuskoj, ali zakon je ipak prošao.

- Drugi očigledan primer jeste napad koji poslednjih meseci trpe Rusija i ruski narod, na čelu sa Putinom, zbog zakona koji su doneli u junu o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim osobama. Svetski gej lobi mesecima vodi orkestriranu kampanju protiv održavanja zimskih Olimpijskih igara u Sočiju - kaže Obradović.

On kaže da je vrlo važno istaći da Dveri nemaju nikakav problem sa homoseksualcima.

- Oni imaju potpuno pravo na svoju privatnost, niko ne sme da ih zbog njihovog opredeljenja ponižava i maltretira. Naš problem je to što se jedna tako osetljiva stvar pretvara u društvenu ideologiju. Od jedne potpuno privatne stvari se otvara prava javna polemika. A time se homoseksualizam nameće mladima koji još nemaju do kraja izgrađenu seksualnost. To je jedna agresivna halabuka - tvrdi Obradović.

A posledica će biti razaranje tradicionalne porodice.

- Ta veza ne donosi novi život. A u Srbiji je svake godine 40.000 više umrlih nego rođenih. Vlada bela kuga, a propagiranje homoseksualizma naciju vodi dalje u nestajanje - kaže sagovornik "Vesti".

Parada sirotinje


- Zar u ovoj zemlji nema pametnijih stvari za lobiranje? Zašto peder-bal u medijima ima veći publicitet od recimo statusa prezaduženih porodica, koje zato što ne mogu da isplaćuju kredite ostaju bez krova nad glavom. Zašto ne govorimo o statusu trudnica u Srbiji, koje kada odu na trudničko bolovanje ostaju bez 35 odsto prihoda? Da ne pričamo o statusu samohranih porodica u kojima nema nijednog zaposlenog ili o teško oboleloj deci kojoj država neće da plati lečenje u inostranstvu. Krađa beba iz porodilišta, unesrećeni roditelji... Gde su njihove parade? - pita se Obradović. 

2024 © - Vesti online