Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 04.02.2015.
07:39
I. K. A

Nova godina s Adolfom

U javnost su dospele fotografije novogodišnje proslave ukrajinskog puka Azov koje pokazuju nacističku suštinu formacija kijevske hunte. Pretpostavlja se da su fotografije snimljene u Marijupolju, a ubice nakupljene iz Ukrajine, zemalja Zapadne Evrope i Amerike visoko uzdignutom rukom pozdravljale su svog živopisanog idola Adolfa Hitlera.

Reuters
U slavu zla: Žurka puka Azov

Bileckij je poznat pod nadimkom Beli Vožd, čime se ukazuje na njegovu arijevsku ideologiju. On je rukovodilac Socijal-nacionalističke ansambleje i Desnog sektora - istok. Takođe, Bileckij je na izborima u novembru prošle godine postao poslanik ukrajinske skupštine.

Pobednik

Snage Kijevske hunte nedavno su izbačene iz sela Nikišino. Mesecima su vođene borbe za svaku kuću, a za sobom su ostavili veliku količinu oružja i municije.
Ruski borci kažu da im mnogo više znači što je čudom ostao "bronzani vojnik", spomenik crvenoarmejcima koji su izginuli na putu koji vodi prema Staljingradu. Skulpturu izbušenu mecima i gelerima smatraju dobrim znamenjem.

Hunta u Kijevu, koja je okupila sve tajkune u zemlji osim svrgnutog predsednika Viktora Janukoviča, izbegava da se izjašnjava o Bileckom i nikada se nije ogradila od zločina puka Azov. To je posledica činjenice da su sve mobilizacije propale i da se režim drži za svakoga ko hoće da ratuje.

Jedino je ministar odbrane Stjepan Poltorak priznao da se u formacijama kijevske hunte bore strani građani. Reč je pre svega o neonacistima iz Zapadne Evrope koji su došli da ratuju o svom trošku i uglavnom su nakupljeni u Azovu.

Tu su i američki instruktori i psi rata iz privatnih kompanija iz SAD i Poljske. U privatnim kompanijama ratuje evropska ostala sirotinja bez ideologije, pa se ispostavilo da je Armija Novorosije oko luganskog aerodroma pobila gomile državljana baltičkih zemalja, Turke, Gruzine i Poljake, ali i Šveđane.

Međutim, u Azov dolaze situirani neonacisti iz Zapadne Evrope i Amerike. Troškove pokrivaju i dovođenjem vikend ratnika koji plaćaju da bi pucali iz topa na neko selo. Za rafal iz mitraljeza cena je već niža. O tome je svedočio i letos objavljeni cenovnik na Tviteru.

Nacistička gamad, međutim, prva je u bekstvu. Pa su se tako letos jedini spasli iz prva dva kotla u koje ih je uhvatila Armija Novorosije. Umakli su u poslednji čas, a opkoljene su ostale profesionalne Vazdušno-desantne brigade ukrajinske vojske koje su pobijene artiljerijom.

Azovci su se proslavili jedino zločinima, uglavnom nad civilima. Pre dva meseca na internetu se pojavio snimak racije i jezivog ubistva tek uhapšenog čoveka u civilnoj odeći. Azovac mu je lisicama svezao ruke iza leđa i položio ga na stomak. Potom je preko glave nesrećnika stavio preokrenut veliki lonac tako da je jedna strana ruba bila oslonjena na zemlju, a druga na vrat. Onda je snažno udarao čizmom dok nije polomio vrat uhapšenog.

Kukasti krst za ceo život

Kijevske formacije uzimaju zarobljenike isključivo radi razmene. Stanislav Stankevič razmenjen je sa uspomenom od nacista koja će mu ostati za ceo život. Na njegovom telu usijanim gvožđem iscrtali su kukasti krst.
- Mučenje u njihovom zatvoru je srednjovekovno. Ljude drže u jamama ili okovane gvožđem jedne za druge. Puno je civila i posebno mladih žena - ispričao je Stankevič, koji se posle oporavka vratio na front.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.02.2015. 07:55
banderaška nazi go-vna
Sreda 04.02.2015. 14:39
Ođe je u pitanju ruska propaganda, kako bi rekli franćeži Deja vu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online