Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 09.08.2014.
18:16
telegraf.rs A

Kenedi bio zavisnik od seksa: Tražio prostitutku koja liči na Džeki, ali da bude seksi

Bivši američki predsednik Džon F. Kenedi, koji je umro pre oko pola veka, i dan danas važi za kontroverznu ličnost, pa se konstantno pojavljuju nove pikantne činjenice iz njegovog života. Najnovija je ta da je od takozvane madam tražio da mu “nabavi” prostitutku koja liči na Džeki, ali da bude seksi.

I pola veka posle njegove smrti važi za jednu od najkontroverznijih ličnosti: Džon Kenedi sa suprugom Džeki
 

Kenedi je navodno bio samo jedno od brojnih poznatih lica koja su koristila usluge pariškog lanca prostitucije. Njihovi klijent su bili političari, članovi mafije, policajci itd.

Američki advokat i pisac Vilijem Stadi, koji je napisao nekoliko biografija o poznatim ličnostima, prisetio se jednog susreta sa madam Klaudi, koja mu je zapravo i ispričala pojedine kontroverze iz života ubijenog američkog predsednika.

- Tada je bila dovoljno slobodna da mi kaže imena kada sam je zamolio. Bio je među njima i Džon Kenedi koji je tražio prostitutku koja izgleda kao Džeki, ali je seksi – rekao je advokat i pisac.

Kenedi je bio toliko neporezan da su se njegovi telohranitelji plašili da bi mogao da postane žrtva ucene i špijuniranja
 

Niko nije znao tačan broj prostitutki koje je Kenedi unajmio, ali su se njegovi telohranitelji plašili da bi mogao da postane žrtva špijuniranja i ucene u vremenu kada su SAD i SSSR bili na rubu nuklearnog rata.

- Imao je običaj da se okruži damama koje su bile pomalo zabrinjavajuće. Njihov karakter je bio sumnjiv – rekao je agent Tajne službe Antoni Šerman, u dokumentarcu za ABC 1997. godine.

Lari Sabato, autor “The Kennedy Half-Century: The Presidency, Assassination and Lasting Legacy of John F. Kennedy”, rekao je da je najmlađi predsednik Amerike bio zavisnik od seksa i da se sa prostitutkama svakodnevno nalazio.

- Bio je vrlo neoprezan. Konstantno je rizikovao svoju karijeru i porodicu. Strane tajne agencije su sigurno znale za njegovo ponašanje – Rekao je Sabato za AFP.

POVEZANE VESTI

Subota 09.08.2014. 19:42
Кенеди је мртав више од 50 година и много тога се у међувремену у јавности изнијело о њему! Зна се да је био сексуално незајажљив...( за жену постоји адекватан назив, нешто за мушкарце нисам сигурна!)... ко су му или нису биле љубавнице итд. Мислим да је ово ипак мало дегутантно развлачење његовог лика и живота....
Subota 09.08.2014. 19:40
Pa sta, cudna mi cuda, i Bill Clinton bivsi predsednik SAD je bio zlostavljan od svoje majke kao dete. http://www.thefix.com/content/hillary-clinton-blames-bills-mom-his-sex-addiction-new-book-claims A najbolja stvar, to njegova zena Hillary Clinton objavljuje u svoj knjizi. Ma ta familija je do bola "zdrava".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online