Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 10.11.2015.
09:43
sputniknews.com, Vestionline A

"Srbin sam, radim za Srbiju i ni za koga drugog"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući u emisiji "Ćirilica", izgleda pokušao da izazove patriotska osećanja kod napaćenog srpskog naroda pričajući koliko je on dostojan da bude Vođa, koliko radi za Srbiju, koliko treba da mu budemo zahvalni...

Tanjug
Retko kome odgovara, a toliko se trudi: Vučić

Aleksandar Vučić je istakao da "kod nekih postoji velika potreba da vlada ne bude jaka i snažna", a da se pojedinim inostranim službama zamerio što štiti slobodu i nezavisnost i što Srbija nije vazalna zemlja.

Na pitanje kome se zamerio, Vučić je rekao da se zamerio i što Srbija danas ima svoje "ja", ume da brani i štiti svoje interese, ume da brani interese srpskog naroda i zato što neće da služi tuđim, već samo interesima svoga naroda.

Zamerio se, kaže, i što niko ne može da mu naređuje šta u ime Srbije treba da uradi.

- Ali, pre svega zato što niko ne želi da trpi jakog lidera u jednom maloj zemlji koji će, po nečijem gledanju, morati mnogo toga da pušta i popušta u budućnosti. Zato je bolje da to bude neko slab, neki potrčko koga će moći da promene kad hoće i kao u lutkarskom pozorištu da mu menjaju poziciju - rekao je Vučić i naglasio da će se onoliko koliko može boriti za svoju zemlju.

- Ja sam Srbin koji radi za Srbiju i ne radi ni za koga drugog - zaključio je Vučić.

Premijer je podsetio i da mu "mnogi odbrojavaju dane po raznim osnovama, koliko je teško bolestan, kada će da izabere naslednika"…i da to sluša već tri — četiri meseca.

Prema njegovim rečima, u kratkom narednom periodu videće se da država nema pardona ni prema onima koji su njen deo danas, niti onima koji su njen deo bili nekada, ukoliko su kršili zakon.

Domaći "neprijatelji"

Osim opozicije i političkih neistomišljenika, Vučić je istakao da "ima mnogo tajkuna, kriminalaca, reketaša koji hoće da se sa njim obračunaju".

- Ja sam ovde, da bežim neću, obračunaću se sa vama lopovi i kriminalci i pobedićemo vas. U kratkom narednom periodu, videće se da država nema pardona ni prema onima koji su njen deo danas, niti onima koji su njen deo bili nekada, ukoliko su kršili zakon.- poručio je Vučić.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.11.2015. 09:49
Ti si Srbin ko sto sam ja Japanac! A naslov je trebao da glasi! Nisam Srbin ja sam Albanac, radim sve protiv Srbije, zapad me finansira, da mi bude pun dzep para!
Utorak 10.11.2015. 10:28
Imao jedan farmer farmu kokošaka i samo jednog, već ostarelog petla. Kupi on novog pevca i pusti ga u kokošinjac . Naravno, pogadjate, najzanimljiviji je bio susret starog i novog petla. Pridje stari mladom i rece: -"Eh,'ajde da se dogovorimo , jeste da si nov, al'evo, pola koka tebi, pola meni?" -"Ma hajde matori, tvoje vreme je prošlo, sve koke su moje!" -"Dobro, mlad si, uzmi sve, al'ostavi mi bar dve koke, one najstarije ..." -"Ma čuješ šta ti kažem matori - briši. Ne dam ti ni jednu jedinu!" -"Dobro, daj da se dogovorimo ... Evo, da se trkamo do onog plota, pa ako ti stigneš prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni daš samo dve najstarije ." -"Hm, blesav si, nemaš šansi, al''ajde!" -"E, al'da mi daš 5 metara fore, ipak star sam..." -"Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemaš šansi!" I krenuli oni da trče, stari petao prvi, a za njim onaj novi, a sve to gleda farmer, i iznenada ulete u kuću, zgrabi pušku i ubi onog mladog petla: -"Majku mu jeebem, treći peeder ove nedelje!"
Utorak 10.11.2015. 10:46
"pojedini"... "neki".... "oni" ???? KO bre ? da je gram ovoga što priča - ne bi bio tako neodređen... Al za džirlo narod, "hval'te me usta" je sasvim dovoljno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online