Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 24.06.2016.
09:20
D. Obradović - Vestionline A

A šta ćete vi pitati premijera?

Premijer obećao - premijer ispunio. Od 8. jula Srbi će konačno moći da se nađu oči u oči sa Aleksandrom Vučićem. Iako je najavljeno da će posete primati od 5 časova, vođa je rešio da ipak izađe u susret lenjim građanima, pa je pomerio termin na 5.30. Lepo od njega, nema šta. Interesovanje, kako je saopšteno iz Vlade Srbije, veliko. Za samo nekoliko sati stiglo je gotovo 500 telefonskih poziva i 120 mejlova. A o čemu bi to građani Srbije mogli da razgovaraju sa premijerom?

Tanjug
Spreman da odgovori na sva pitanja, pa izvol'te: Aleksandar Vučić

Evo da počnemo od "najsvežijih" vesti. Možda bismo mogli da priupitamo premijera zašto nije bio na istorijskom letu za Njujork. OK, znamo da "vlada mora da se formira", ali kako je sam rekao, baš ovaj let bio je njegov san. Što nije onda častio sebe? Ustaje u 4, spava po kasarnama, neprestano radi, u toalet gotovo nikad ne ide... Zaslužio je da bude u tom avionu, a ne da ostane tužan u Beogradu.

A kad smo već kod aviona, mediji kažu da je na letu bio i Zoran Babić... pa bismo mogli da pitamo premijera da li je vazduPLOHovac išao u Njujork turistički, ili je bio avionu za svaki slučaj, kao veliki stručnjak za vazduPLOHove... Nadamo se samo da nije bio tu po kazni, pa da mu nije Vučić naredio da sve do Amerike i nazad ponavlja: "vazduhoplov, vazduhoplov, vazduhoplov"... Dok ne nauči.

Kad je već rešio da razgovara sa građanima, možda bi mogao i da nam kaže da li mu smeta kad mu govore "Vučiću pederu". I da li ga više vređa kad mu to kažu obični građani ili socijalisti?

Nedavno se podigla velika prašina oko jednog Davora Đenera. Premijer je bio vidno uzbuđen zato što je taj hrvatski analitičar bio prva vest na RTS-u, a ne njegova poseta  Moskvi i ruskom predsedniku. Naravno, nije to njemu smetalo zbog njega samog, nego zbog Putina. Pa nas baš zanima da li je zaista javio Putinu da postoji na Balkanu jedan čovek, mnogo važniji od njega. I da li je Putin bio isto toliko potresen kao i Vučić?

A, eto, mogao bi premijer konačno i da nam kaže ko je rušio u Savamali. Znamo samo da su kompletni idioti, a i da su iz vrha gradske vlasti. Pa ako može još neka informacija, pa građani mogu da pogađaju i nagađaju, kao i dosad, tako je zabavnije. Da, i pošto su fantomke ovog proleća bile hit modni detalj, da li je u redu doći tako u Vladu? Ili je nepristojno? Ili, ne daj bože, protivzakonito?

I na kraju, da nam Vučić kaže da li će građani Srbije stvarno živeti bolje za jedno dve godine, kako je i obećao... Pre dve godine...

POVEZANE VESTI

Petak 24.06.2016. 09:52
Моје питање за Вучића је : Вучићу да ли верујеш у Бога ?
Petak 24.06.2016. 10:57
Када ће да поднесе оставку,оде код доктора за главу и купи карту у једном правцу за америку.
Petak 24.06.2016. 16:06
:D)) Pa ko to svojevoljno ide u ludu kucu da postavlja pitanja??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online