Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 18.03.2015.
17:57
B92 A

"Oni koji kritikuju vlast misle da su bolji i od Đokovića"

"Pitam se zašto u medijima ima toliko navijača iz lože, koji samo kritikuju i pričaju kao da mogu da igraju tenis bolje od Novaka Đoković" kaže Maja Gojković.

Tanjug
DS samo kritikuje ali ne iznosi rešenja: Maja Gojković

Predsednica Skupštine je u Kažiprstu rekla da taj deo društva "veoma primetan, da stalno skreće pažnju na sebe i da ima nepodnošljivu lakoću kritikovanja".

- Oni kritikuju i ono što se ne može kritikovati, ono što ceo svet hvali. Ne govorimo o građanima, već o nekom establišmentu kojima su jedini odgovarajući period bile devedesete - rekla je Maja Gojković.

Kako je rekla, taj establišment oseća da Srbija ide prema tome da bude predvidiva, što je kvalitet uspešnih zemalja, a da to njima ne odgovara.

- Osećaju da neće više biti onoga što im je devedesetih prijalo. Sada su druga vremena - rekla je ona.

Kako je rekla, jedino što bi mogla da navede kao propust aktuelne vlasti jeste to što je "možda trebalo još više raditi".

- Kada gledam period pre 2012. ili 2014. godine, kako god da pogledate, onda je rad zamenio bezidejnost - rekla je ona.

Funkcionerka SNS je odbacila tvrdnje opozicije da u parlamentu za njih nema mesta, kao i da je ograničen prostor za kritiku.

- Oni imaju toliko i toliko poslanika, pa toliko imaju i vremena. To su građani na izborima izglasali. DS samo kritikuje, oni ne iznalaze rešenja i ne govore šta bi bila alternativa reformskom kursu Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i vladajuće većine. To je ignorantski odnos prema građanima, koji su pokazali koliko žele tih i takvih predstavnika građana u parlamentu - rekla je ona.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.03.2015. 18:17
Ne znam za navijače iz lože, ali vi svi zajedno , ne znate ni da držite reket u ruci, kamoli da odigrate meč ! G/lupa si kao i usporedba, koju si upotrebila, osjećate vi da se ljulja, ne prolaze više jeftina obećanja.....!
Sreda 18.03.2015. 21:10
Bila mala Maja slepa. Svakog dana molila je majku, da joj pronađe lek za njene bolesne oči. Majka traži danima, a leka ne pronađe. Jednog lepog sunčanog dana dođe majka kući, sva radosna, vičući: - "Majo, Majo, našla sam lek za tvoje bolesne oči." - "Daj majko, daj mi ga, da ponovo progledam." A majka će: - "Večeras dušo, kad legneš u krevet, ukapat ću lek u tvoje bolesne oči, a ujutro ćeš progledati." Padne mrak, majka ukapa maloj Maji lek u njene bolesne oči. Maja zaspe i sanja lepe snove. Svane novi dan, mala Maja se probudi, a još uvek ništa ne vidi. Potraži majku i kaže: - "Majko, majko ja još uvek ništa ne vidim." A majka će: - "Majo, aprilililili..."
Sreda 18.03.2015. 22:45
ova vlast...treba je skloniti...i to narod da radi...kako se to vec radi..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online