Sreda 18.03.2015.
17:57
B92

"Oni koji kritikuju vlast misle da su bolji i od Đokovića"

Tanjug
DS samo kritikuje ali ne iznosi rešenja: Maja Gojković

Predsednica Skupštine je u Kažiprstu rekla da taj deo društva "veoma primetan, da stalno skreće pažnju na sebe i da ima nepodnošljivu lakoću kritikovanja".

- Oni kritikuju i ono što se ne može kritikovati, ono što ceo svet hvali. Ne govorimo o građanima, već o nekom establišmentu kojima su jedini odgovarajući period bile devedesete - rekla je Maja Gojković.

Kako je rekla, taj establišment oseća da Srbija ide prema tome da bude predvidiva, što je kvalitet uspešnih zemalja, a da to njima ne odgovara.

- Osećaju da neće više biti onoga što im je devedesetih prijalo. Sada su druga vremena - rekla je ona.

Kako je rekla, jedino što bi mogla da navede kao propust aktuelne vlasti jeste to što je "možda trebalo još više raditi".

- Kada gledam period pre 2012. ili 2014. godine, kako god da pogledate, onda je rad zamenio bezidejnost - rekla je ona.

Funkcionerka SNS je odbacila tvrdnje opozicije da u parlamentu za njih nema mesta, kao i da je ograničen prostor za kritiku.

- Oni imaju toliko i toliko poslanika, pa toliko imaju i vremena. To su građani na izborima izglasali. DS samo kritikuje, oni ne iznalaze rešenja i ne govore šta bi bila alternativa reformskom kursu Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i vladajuće većine. To je ignorantski odnos prema građanima, koji su pokazali koliko žele tih i takvih predstavnika građana u parlamentu - rekla je ona.

2024 © - Vesti online