Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 16.03.2015.
18:24
Tanjug A

"Imam dokaze da se Miškovićev i zemunski klan bore da promene vlast"

Premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da ima dokaze da se različiti tajkunski lobiji bore za promenu vlasti u Srbiji.

Tanjug
Spreman da ide na poligraf: Aleksandar Vučić

 - Imamo dokaze kako se tajkunsko mafijaški lobi, od zemunskog do Miškovićevog klana, bore da se ništa ne promeni, kako bi mogli da nastave sa pljačkom Srbije - rekao je lider SNS posle sednice Predsedništva stranke.

On je rekao da će vrlo brzo biti dokazani na sudu "veliki finansijski zločini".

- Veliku nervozu vidim kod nekih, sve su pokušali preko svojih medija. Mnogo ljudi plaćaju. Ne biste verovali koga sve plaćaju...I za to imam dokaze, čekam samo da me tuže, a spreman sam i da idem na poligraf - rekao je Vučić i dodao da, nažalost, ne sme o svemu javno da govori.

- Iznenadili biste se  koliko je širok i značajan Miškovićev uticaj u finansijskom i medijskom smislu - rekao je Vučić.

- Mnogo je ozbiljniji nego što sam mogao da sanjam. Mnogo para ima i ne čeka mu se ta presuda za koju tvrdi da neće biti osuđujuća - rekao je Vučić.

  - Naš cilj je da donesemo boljitak za naš narod, da Srbija bude moderna zemlja, demokratski ustrojena, uređena i uveren sam da ćemo u tom poslu uspeti i da pobeđujemo sve one kojima je uspeh da stvari vrate u prošlost, da Srbijom upravljaju tajkunsko mafijaški klanovi, kao što su upravljali od Zemunskog do Miškovićevog klana - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da će se SNS tome suprostavljati i biti osnovna brana.

- Pošto neki govore kako nismo imali nikada dovoljno dokaza, mi imamo dokaza kako se različiti tajkunski lobiji bore i za promenu vlasti u Srbiji i da vrate stari sistem ne bi li nastavili pljačku Srbije. Mi ćemo im se u skladu sa zakonom suprostaviti - poručio je Vučić.

On je posle sednice predsedništva SNS na kojoj je bilo reči o unutastranačkim izborima i rekonstrukciji vlade rekao da se razgovaralo o svim nedostacima i o lošim stvarima koji prate rad te stranke i o tome kako da prevaziđu nedostatke.

- Dogovorili smo se da stranačke izbore završimo u narednoh dva, do dva i po meseca, to će biti veoma važno da bismo kao stranka bili spremni za izbore na pokrajinskom, lokalnom nivou i na teritoriji Srbije - rekao je lider SNS.          

Kako je istakao princip odgovornosti, ozbiljnosti i posvećeosti u radu biće osnovni princip rada SNS i naglasio da će zbog toga biti i promena na unutrašnjem nivou.

- Zadatak SNS biće ubedljiva pobeda, ubedljivo za nas biće više od 20, 30 i 40 odsto razlike - zaključio je Vučić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.03.2015. 18:40
Imamo i mi dokaze koje nam ti sam svakog dana prilazes da si zapadni poltron koji izvrsave sve zadatke da se unisti Srbija.
Ponedeljak 16.03.2015. 18:31
IMAM dokaze da veći majmun nije bio na čelu Srbije od Vučića . Inače kada bi danas vlast pala to "narod ne bi prežalio".
Ponedeljak 16.03.2015. 20:05
vučiću sam bog i đavo su se udružili da te skinu! vidiš li ti koja nesreća zadesi ovaj narod od kad si došao na vlasti!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online