Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 16.03.2014.
20:05
Beta A

Srpski političari o glasanju za same sebe

Svoje reči o upravo završenim izborima dali su i oni za koje smo glasali. I da budemo realni, nismo samo mi glasali za njih, nego su i oni glasali sami za sebe - nije valjda realno očekivati da neki dobri i pošteni političar da glas drugom dobrom i poštenom političaru. I evo čemu se oni nadaju, a u šta mi ne verujemo...

Nikolić: Nova vlada će vrlo brzo biti sastavljena

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će nova vlada biti vrlo brzo sastavljena i da će biti posvećena omogućavanju boljeg života svim građanima Srbije, kako onima koji su glasali za većinu, tako i onima koji nisu izašli na izbore.

Vučić: Izbori demokratski iskorak

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da su današnji izbori "još jedan demokratski iskorak" i istakao da će njegova stranaka ostvariti mnogo bolji izborni rezultat u odnosu na protivkandidate.

Dačić: Želim Srbiji političku stabilnost

Premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poželeo je danas Srbiji da posle izbora ima političku stabilnost, jer je to preduslov da se napravi bilo kakav ozbiljan korak napred.

Đilas: Građani će glasati za ljude koji imaju rezultate

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izrazio je danas očekivanje da će građani Srbije na vanrednim izborima glasati za ljude koji iza sebe imaju rezultate u radu.

Čeda: Radiću sa svima koji znaju šta nam je zadatak

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je spreman da radi "sa svima" koji razumeju šta je prva obaveza Srbije.

Koštunica: Izbor između integracija i slobode

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da Srbija na današnjim vanrednim parlamentarnim izborima bira između evropskih integracija, koje joj "nisu donele ništa dobro" i političke neutralnosti, kojom može da vrati slobodu.

Dveri: Izbori prilika da se da šansa novim snagama

Nosilac izborne liste Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je glasanje narodni referendum na kome su građani u prilici da promene političare koji su na sceni 24 godine i da tako daju šansu novoj političkoj generaciji.

Tadić: Izbore iskoristiti za napredak demokratije

Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je današnje izbore potrebno iskoristiti za napredak demokratije i ekonomije u Srbiji, a ne stranačke debate i rasprave.

Radulović: Pravi rad počinje tek 17. marta

Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da će ta organizacija i nakon izbora nastaviti da radi i da se zalaže za principe koje je promovosala u predizbornoj kampanji.

Pastor: SVM će osvojiti više mesta u parlamentu

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor izjavio je danas da očekuje dobre izborne rezultate za svoju stranku i najavio da je realno da SVM osvoji više mesta u parlamentu nego do sada.

Rada Trajković: Status Kosova nije rešen

Poslanica u Skupštini Kosova Rada Trajković je rekla da Srbi sa Kosova izlaskom na vanredne paralmentarne izbore potvrđuju da su subjekt Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i da tako de jure status Kosova nije rešen.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.03.2014. 20:54
@ A DACIC AJDE BRE IDI TAMO KOD TVOG TATE PECI RAKIJU OSTAVI TE JADNE TOPLICANINE NA MIRU NEMOJ DASE SEKIRAS VRATICEMO MI KOSOVO KAO RUSI KRIM.
Nedelja 16.03.2014. 22:21
NATO pakt još nije završio sa Srbijom. Jeste je bombardovao, ali je nije dovoljno ubio. Prava likvidacija desila bi se privođenjem žrtve zločincu. Zato u Srbiji deluje jedna posebna grupa ljudi koja se bavi promocijom ove vojne alijanse. Među istaknutim promoterima NATO pakta, svakako je i Jelena Milić, žena koja živi od evroatlanskih agitacija i propagande.Ova histerična zagovornica novog porobljavanja Srbije svojevremeno je bila pomoćni član Međunarodne krizne grupe (MKG) za Balkan, član za prikupljanje podataka sa terena (špijuniranje), u vreme kada je šef MKG bio agent CIA Džejms Lajon.
Nedelja 16.03.2014. 22:23
Lajon je uvek boravio na mestima odakle su Srbi morali da odu, od zapadnih delova Bosne do Istočne Slavonije i Kosova. Izveštaji MKG bili su po Srbiju uvek vrlo nepovoljni, antisrpski stavovi MKG nisu se ni krili, a po pitanju Kosova MKG sa Džejmsom Lajonom u svojoj neobjektivnosti dostigla je vrhunac. Lajonova "pratilja" Jelena Milić posebno se isticala. Kasnije je, kraće vreme, i nasledila Lajona. Njeni agresivni i u svemu antisrpski nastupi, nespremnost da se uvaže argumenti zdravog razuma i netrpeljivost prema svemu što je srpsko odavno su uočeni među njenim kolegama iz američke CIA-e u Lengliju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online