Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 02.02.2014.
11:40
Beta A

Kostreš: Ujedinimo se svi protiv naprednjaka

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine pokušaće da napravi veliku koaliciju sa ostalim liderima građanske opcije kao odgovor Srpskoj naprednoj stranci, izjavio je zamenik predsednika te stranke Bojan Kostreš.

Bojan Kostreš zove u veliku koaliciju
 

"Mislimo da je važno da sednemo da razgovaramo, mislimo da je više nego neophodno da probamo da okupimo snage koje dele isti sistem vrednosti kao i LSV", rekao je Kostreš za Radio-televiziju Srbije.

On je objasnio da u toj koaliciji ima mesta za sve i dodao da LSV i LDP sarađuju dugo i da su pre raspisivanja izbora počeli da razgovaraju o mogućoj saradnji.

Upitan o saradnji sa bivšim predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem, Koštes je rekao da treba sačekati da se vidi da li će Tadić formirati svoju stranku i da li će izaći na izbore.

"Mi imamo veoma visoko mišljenje o njemu i cenimo ga, ali treba pustiti da ljudi sami vuku poteze", naveo je Kostreš.

O tome da li će predizobrna kampanja usporiti donošenje novog Statuta Vojvodine, on je rekao da je "Statut neostvariv zbog toga što je ustavni okvir jako loš".

"Dokle god se ne bude promenio Ustav Srbije, bilo kakav statut da donesemo on neće moći na pravi način da atribuiše interese Vojvodine", kazao je Kostreš.

Prema njegovim rečima, LSV je zbog toga pokrenula inicijativu za donošenje skupštine deklaracije u kojoj se svi pozivaju da se izjasne za promenu Ustava.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.02.2014. 11:43
Poziv je upućen SVIM IZDAJNICIMA . Ne vidim što im smeta SNS kad od njih GORIH NIJE BILO U ISTORIJI SRBIJE .
Nedelja 02.02.2014. 12:01
Ne bih voleo da se to desi,ali ako se desi,ne bih bio ni najmanje iznenadjen upravo koalicijom SNS-a sa Cankom,Cedom i Tadicem.Evropska unija trazi vlast koja ce jos brze ispunjavati njihove zahteve a tu na scenu stupaju LSV,LDP i Tadic kao zacetnici krilatice EU nema alternativu. Zato na ovim izborima Dveri nemaju alternativu.
Nedelja 02.02.2014. 13:33
Novak Djokovic bi trebalo da nakratko ostavi reket i stane na celo pokreta Dveri.Samo tako mozemo da skinemo ove cipovane gnjide sa vlasti.Picousti,lopata i kratkonogi u tom slucaju nebi presli ni cenzus.Djole je jedina javna licnost u Srbiji koja danas moze da okupi narod oko sebe.On je onaj tracak svetlosti u ovoj vucicevoj mracnoj jazbini....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online