Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 05.02.2014.
16:31
blic.rs A

Ko je sve uz Borisa Tadića na izborima?

U Novom Sadu je formiran blok koji će na izborima predvoditi Boris Tadić, a koji čine čine Nova demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine, ZZS, Ugljaninov blok, DZVM i Zeleni, saznaju beogradski mediji.

Gradi demokratski blok: Boris Tadić

''Postignut je opšti konsenzus o ekonomskom programu Srbije, evrointegracijama, Briselskom sporazumu i o ekonomskom oporavku Srbije. Ostalo je još samo da se Bošnjačka lista naknadno o ovome izjasni'', rekao je Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV nakon stastanka, navodi ''Blic''.

On je izrazio uverenje da će do kraja nedelje biti dogovoreni svi detalji o zajedničkoj listi i stremljenjima. Takođe je rekao da, što se njega tiče, ne vidi nijedan razlog da listu građanskog bloka ne predvodi Boris Tadić, ali je dodao da o tome LSV mora da dobije saglasnost Glavnog odbora.

  

Na sastanak je pozvana i Liberalno demokratska partija, ali je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš na početku rekao da su ga iz LDP-a obavestili da neće prisustvovati sastanku.


Sastanku su pored Kostreša, prisustvovali su i Slobodan Homen ispred Nove demokratske stranke, koju formira Boris Tadić, i Srđan Srećković u ime Zajedno za Srbiju.

Prisustvovali su i predstavnici tzv. Bošnjačkog bloka, Hrvatske nezavisne liste, Zelene ekološke stranke - PO Vojvodina Zeleni, Zeleni Srbije, Zajedno za Vojvodinu, Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara i Slovačke stranke.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.02.2014. 17:49
Eh po onoj narodnoj ,,govna ne treba tražiti ona isplivaju sama"... Oprostite mi čestiti i pristojni građani Srbije, za ove i nemam prikladnijeg poređenja ..
Sreda 05.02.2014. 17:42
UZ Borisa Tadica su gnjide i ulizice koje su zajedno sa njim pocele sa prodajom zemlje a na kraju su prodali sopstvenu stranku ZARAD SVOJIH LICNIH INTERESA!
Sreda 05.02.2014. 18:32
Ovome su gazde dale zadatak da po svaku cenu mora da se uključi u srpsku politiku i u njoj bude akter da bi oni bili detljno i konkretno informirani naravno on ih je i zadužio jer su ga dva puta postavili za predsednika srbije i to nije malo to je veliki dug a dug je dug , jer ako nebude do kraja odradio zadat kojim je zadužen završiće u mermernu grobnicu u aleji velikana na novom groblju kao i njegov predhodnik Zoran Đinđić,pa će onda ponovo biti nova sablja i policija da hapsi nevine i nedužne ljude za njegovo ubistvo,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online