Sreda 05.02.2014.
16:31
blic.rs

Ko je sve uz Borisa Tadića na izborima?

Gradi demokratski blok: Boris Tadić

''Postignut je opšti konsenzus o ekonomskom programu Srbije, evrointegracijama, Briselskom sporazumu i o ekonomskom oporavku Srbije. Ostalo je još samo da se Bošnjačka lista naknadno o ovome izjasni'', rekao je Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV nakon stastanka, navodi ''Blic''.

On je izrazio uverenje da će do kraja nedelje biti dogovoreni svi detalji o zajedničkoj listi i stremljenjima. Takođe je rekao da, što se njega tiče, ne vidi nijedan razlog da listu građanskog bloka ne predvodi Boris Tadić, ali je dodao da o tome LSV mora da dobije saglasnost Glavnog odbora.

  

Na sastanak je pozvana i Liberalno demokratska partija, ali je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš na početku rekao da su ga iz LDP-a obavestili da neće prisustvovati sastanku.


Sastanku su pored Kostreša, prisustvovali su i Slobodan Homen ispred Nove demokratske stranke, koju formira Boris Tadić, i Srđan Srećković u ime Zajedno za Srbiju.

Prisustvovali su i predstavnici tzv. Bošnjačkog bloka, Hrvatske nezavisne liste, Zelene ekološke stranke - PO Vojvodina Zeleni, Zeleni Srbije, Zajedno za Vojvodinu, Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara i Slovačke stranke.

2024 © - Vesti online