Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 28.06.2013.
12:22 >> 12:36h
Beta A

Vučić: Nisam siguran da imamo razloga za slavlje

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić juče je rekao da nije oduševljen Bundestagom, ali da očekuje dobar Vidovdan. Danas je u Visokim Dečanima rekao da nije siguran da imamo razloga za slavlje, ali da imamo razlog za zadovoljstvo.

Svakako imamo razlog za zadovoljstvo: Vučić i iguman Sava Janjić
 

Nakon vidovdanske liturgije u kosovskom manastiru, Vučić je istakao da je Srbija na dobrom putu, jer je, kako je istakao, poštovan partner u svetu i niko o njoj nema loše reči.

"Nema krvi i vraćanja u prošlost. Nema svih onih muka kroz koje smo prolazili poslednjih 20 godina i verujem da možemo da obezbedimo drugačiju, bezbedniju i napredniju budućnost za sve građane", naveo je prvi potpredsednik i dodao da će sigurno biti pokušaja od nekih da se nađe mana za sve što je učinjeno, ali da je ponosan što niko u svetu nije rekao da Srbija ne poštuje dogovor i obaveze i što je postala pouzdan partner.

Vučić je kazao da je to što nismo zadovoljni stepenom podrške u svetu rezultat dugog nepoverenja i unutrašnjih problema.

"Srbi na KiM neće biti ostavljeni"

"Srbija je na doborom putu. Nikad nisam želeo da obmanjujem građane i spinujem stvari. Srbija se pomerila sa mrtve tačke, ali je mnogo potreba pred nama. Mnogo toga moramo da uradimo u političkom i ekonomskom smislu, a kad to bude uspelo prepreka za nas više neće biti", naveo je on i dodao da je posao vlade da brine o svom narodu na svakom mestu i da je u tom cilju posetio Dečane, gde će, kako je naveo, češće dolaziti da bi poručio srpskom narodu da nikad neće biti ostavljen ni sam.

Vučić i iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić ocenilu su da Srbi moraju da gledaju u budućnost i poštuju sopstvenu prošlost, kao i da nađu način da zaobiđu prepreke i obezbede bolju budućnost za svoj narod na Kosovu.

POVEZANE VESTI

Petak 28.06.2013. 13:15
Зашто је у тексту написано "косовски" манастир ? Зар то још увијек није српски манастир ? Ако се већ односило на географски положај онда треба да се пише манастир на КиМ. Овакве мале, непримјетне језичке играрије треба полако да нас навикну да је то већ друга суверена држава. Молио би да сви више пажње обраћамо на ове језичке "подметачине". Овакве ствари директно полако утичу на нашу свијест и наше поимање КиМ.
Petak 28.06.2013. 12:57
Imamo, pušten je Dulić, a Ti majstore prodaji maglu nekom drugom
Petak 28.06.2013. 13:30
Izdaja !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online