Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 18.04.2012.
15:54
Beta A

Nikolić: Ne treba držati lokalne izbore na severu Kosova

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova.

"Ako nije formalno potrebno da organizujemo izbore, zašto bismo"

Nikolić je za agenciju Beta u Novom Pazaru rekao da bi dve kosovske opštine (Zvečan, Zubin Potok) mogle, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora u Srbiji, da formiraju opštinska veća i bez formalnog sprovođenja glasanja.

"Znači, sve partije koje budu učestvovale na izborima u Srbiji imale bi srazmerno pravo da učestvuju u tim opštinskim većima. To bi opet bili izbori. Ako nije formalno potrebno da organizujemo izbore, zašto bismo", rekao je lider naprednjaka.

Predsednik opštine Mitrovica Krstimir Pantić, funkcioner SNS, rekao je juče da će lokalnih izbora u Zvečanu i u Zubinom Potoku sigurno biti. Mandat lokalnim samoupravama u ostale dve opštine na severu Kosova, Mitrovici i Leposaviću, još traje, pa tu izbori nisu ni raspisani.

Kandidat SNS-a Tomislav Nikolić danas boravi u Raškom okrugu. On je tokom boravka u Novom Pazaru razgovarao sa građanima i posetio kuću Samira Kardovića.

Kako je najavljeno iz izbornog štaba, Nikolić će danas boraviti u Raškoj, gde će obići mlekaru "Milkop" u Vlasovu, vlasnika Bojana Premovića, koja je proglašena za najbolje srednje preduzeće u 2011. godini i upošljava 150 ljudi.

Lider SNS će u Jošaničkoj Banji obići zapušteni termalni izvor, a u Lopatnici kod Kraljeva uručiti ključeve nove kuće Miodragu Čorbiću, samohranom ocu dvoje dece.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.04.2012. 16:06
SNS = DS !!! Nije ni izabran, a vec se zalaze za krsenje ustava.
Sreda 18.04.2012. 20:12
Nikolicu, jel se to ti vec odrices jednoga sina, ili si nas tada lagao kada si o tome pricao!!! Nisi ni okusio vlast a vec si poceo da nastavljas politiku Tadica, nije ni cudo kada vas obadvojicu Brisel drzi na svojoj udici!!!
Sreda 18.04.2012. 17:21
JELI OVO ONAJ ISTI ČOVEK ŠTO JE PRE PAR DANA DRŽAO PREDIZBORNI MITING U SEVERNOJ MITROVICI??? ONAJ ŠTO JE REKAO DA ĆE ON PRVI POTURITI SVOJA STIROPOROM OBLOŽENA LEĐA AKO KRENU DA BIJU TAJ NAPAĆENI SRPSKI NAROD? PA....ŠTO IM TADA NE SAOPŠTI..NA LICU MESTA...DA SI PROTIV IZBORA..DA VIŠE NISU DEO SRBIJE...DA SI SAMO DRUGA STRANA ISTE MEDALJE KAO VLAST TRENUTNA.? A? A? GDE STE SADA STIROPORCI SA KOMENTARIMA O RAZLICI IZMEĐU OVA DVA...PIIIIIIIIIIIIIP ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online