Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 18.04.2012.
15:54
Beta A
Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova.
Sreda 18.04.2012.16:09
mozda postoji rizik da bi bilo zrtava na nasoj strani. Ko ce da ih brani ako rosu upadne iznenada na sever. Da oce nasa milicija da reaguje pa da se odrze izbori. Ne znam,kad izdajnicka vlast ne zeli da organizuje izbore,kako ce narod sam.
Sreda 18.04.2012.19:07
Ruski kredit, pripremiti vojsku, ti i ostali stizete lepo ovde sa nama ostalima na liniju.Rusi ce ovaj put ce da pomognu tehnikom i ponovo dobrovoljcima. Satelitskog rata s NATOm nece da bude. Verovao sam da ce Evropljani da se osveste , ali pogresio sam..Oni ne poznaju prihvatanje greske, oni poznaju samo silu. Prema tome pricat vise o nekom resenju Kosmetskog pitanja bez novog rata nije moguce.Sad je vidljivo, da bi time zemlje koje su priznale Kosovo ustvari priznale da su pojele g...o. Dakle bezati od toga vise nema smisla, jer onda gubis jos vise.Nazalost Srbi na Kosmetu ce da iznesu najveci teret, jer da bi uspeli i oni i mi, oni moraju da budu okidac za buduci sukob.
Sreda 18.04.2012.19:19
Ne smemo samo da ih napustimo kao jadnike u Krajini, vec da cekamo pripremljeni taj okidac.Sta pre dodje odgovorna vlada i predsednik, bit cemo brze i bolje pripremljeni.Pametno i mudro da se ceka, ne trcati pred rudu.Ono na cemu zavisimo je samo momenat kad ce da okrene Mordor oko na drugu stranu. Dakle bez sukoba NATO-a na BI nemamo sansu. Cekati taj trenutak i iskoristiti situaciju u Makedoniji za zajednicki front. Jevreji ce svoje da obave, nadajmo se.
Sreda 18.04.2012.20:23
sve je to lepo. jedino sto nisam siguran,u ruse. koga su zmije ujedale i gustera se plasi.a sta ako opet ne reaguju,pa nas sravne sa bombama. u svakom slucaju idemo,pa bolje svi izginuli,nego trpeti ovo mrcvarenje i ucene od zapada.
Sreda 18.04.2012.17:21
JELI OVO ONAJ ISTI ČOVEK ŠTO JE PRE PAR DANA DRŽAO PREDIZBORNI MITING U SEVERNOJ MITROVICI??? ONAJ ŠTO JE REKAO DA ĆE ON PRVI POTURITI SVOJA STIROPOROM OBLOŽENA LEĐA AKO KRENU DA BIJU TAJ NAPAĆENI SRPSKI NAROD? PA....ŠTO IM TADA NE SAOPŠTI..NA LICU MESTA...DA SI PROTIV IZBORA..DA VIŠE NISU DEO SRBIJE...DA SI SAMO DRUGA STRANA ISTE MEDALJE KAO VLAST TRENUTNA.? A? A? GDE STE SADA STIROPORCI SA KOMENTARIMA O RAZLICI IZMEĐU OVA DVA...PIIIIIIIIIIIIIP ?
Sreda 18.04.2012.17:57
He...he...stiglo misljenje iz Brisela...Nije Nikolic ni svjestan koliko ga gazde preziru, taman kao i Tadica, ali znaju da im samo takvi mogu omoguciti da rade od Srbije ovo sto rade poslednjih 10 godina i da ce im se stostruko vratiti sve pare koje sada ulazu u SNS i?ili DS kampanju...E, moj narode imas li snage da se obracunas sa bagrom na izborima...
Sreda 18.04.2012.20:12
Nikolicu, jel se to ti vec odrices jednoga sina, ili si nas tada lagao kada si o tome pricao!!! Nisi ni okusio vlast a vec si poceo da nastavljas politiku Tadica, nije ni cudo kada vas obadvojicu Brisel drzi na svojoj udici!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)