Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 01.04.2012.
21:22
Beta A

SRS: EU ne želi da Srbija ima proizvodnju

Vitalni interes Srbije nije ulazak u EU, jer građani Srbije tokom sprovođenja procesa evropskih integracija trpe poniženja, dobijaju otkaze, smanjuju im se socijalna davanja, rečeno je na predizbornom muitingu Srpske radikalne stranke u Prokuplju.

Zoran Krasić

"Evropska unija tokom 12 godina nista nije uložila u otvaranje novih radnih mesta u Srbiji, jer joj nije cilj da Srbija ima svoju proizvodnju već da građani Srbije kupuju proizvode iz zemalja Evropske unije", rekao je potpredsednik SRS-a Zoran Krasić.

On je poručio i da je vreme da tajkuni plate državi što joj duguju kao i da se preispitaju nezakonite privatizacije i korupcionaške afere.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.04.2012. 21:46
EU ne želi da Srbija ima proizvodnju jer hoće da preko velikih trgovačkih lanaca i ostalih vidova potrošnje građana izvuče sve pare iz Srbije. To dokazuju i dosadašnja strana ulaganja gde su najmanje ulagali u proizvodnju a najveća ulaganja su bila u sektore potrošnje.
Nedelja 01.04.2012. 21:54
Pa naravno, ko nam je kriv što nas većina misli da nas bogati zovu u društvo da bi od nas napravili bogataše. Svaka zemlja koja želi da postane jača i bogatija moraće sama to da ostvari usprkos društvu bogatih, a ne uz njihovu pomoć. Cilj EU je da se srbija zaduži do mere gde otplata dugaova neće biti više moguća, i da cela država ima da radi do večnosti samo da bi njima vraćala kamate. Zato i ulažu toliko u korumpiranu vlast koja potpuno svesno uništava državu radi svoje koristi i koristi bankara iz EU. Ko ne veruje, nek pogleda grčku.
Ponedeljak 02.04.2012. 08:16
Sav svoj zivot sam bio privrednik i u socijalizmu i na zapadu ali iritiraju me poneki komentari .Sav novac koji je ova banda na vlasti pozajmila nije vidio narod nista od toga nikakvi boljitak tj otislo je samo u neproizvodne resurse.Obisao sam samo neke fabrike u Srbiji pre rata i mene nemoze niko ubediti da se nemoze pokrenuti jedan Zmaj jedan IMT itd itd...........Morate da znate da sa licnim dohotkom koji je sada u Srbiji mozete pokrenuti malte ne blo koju fabriku i biti kurentni na trzistu.Mislim da je u narod usla ta prokleta ideologija vladajuce klike da ce EU ,NATO,itd doneti Boziji raj ako ste u tim organizacijama tako da ne postoji nikakva stvaralacka snaga u narodu .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online