Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 01.04.2012.
21:22
Beta A
Vitalni interes Srbije nije ulazak u EU, jer građani Srbije tokom sprovođenja procesa evropskih integracija trpe poniženja, dobijaju otkaze, smanjuju im se socijalna davanja, rečeno je na predizbornom muitingu Srpske radikalne stranke u Prokuplju.
Nedelja 01.04.2012.21:46
EU ne želi da Srbija ima proizvodnju jer hoće da preko velikih trgovačkih lanaca i ostalih vidova potrošnje građana izvuče sve pare iz Srbije. To dokazuju i dosadašnja strana ulaganja gde su najmanje ulagali u proizvodnju a najveća ulaganja su bila u sektore potrošnje.
Nedelja 01.04.2012.21:54
Pa naravno, ko nam je kriv što nas većina misli da nas bogati zovu u društvo da bi od nas napravili bogataše. Svaka zemlja koja želi da postane jača i bogatija moraće sama to da ostvari usprkos društvu bogatih, a ne uz njihovu pomoć. Cilj EU je da se srbija zaduži do mere gde otplata dugaova neće biti više moguća, i da cela država ima da radi do večnosti samo da bi njima vraćala kamate. Zato i ulažu toliko u korumpiranu vlast koja potpuno svesno uništava državu radi svoje koristi i koristi bankara iz EU. Ko ne veruje, nek pogleda grčku.
Nedelja 01.04.2012.22:51
EU niti zeli da Srbija ima proizvodnju,niti ne zeli.Srbija nije sposobna da stvori proizvodnju,moze da stvara javna preduzeca jer investitori slabo dolaze.Ima drzava koje bolje stimulisu investitore pa odu kod njih.Javna preduzeca,fabrike u drzavnom vlasnistvu ne mogu da funkcionisu jer ce direktori da ih pokradu,to se vec desavalo u Slobino vreme.Jedino da drzava stvara domace "gazde",da im daje kredite da kupe skupe masine u inostranstvu i da zaposle radnike.Ali na takav nacin se stvaraju tajkuni koji se sire i iskoriscavaju sirotinju.Radikali sire svoju demagogiju,trude se da pobede i zaposljavaju svoj nestrucni partijski kadar u javnom sektoru.Samo SRS i SPS nece da potpisu departizaciju
Ponedeljak 02.04.2012.08:16
Sav svoj zivot sam bio privrednik i u socijalizmu i na zapadu ali iritiraju me poneki komentari .Sav novac koji je ova banda na vlasti pozajmila nije vidio narod nista od toga nikakvi boljitak tj otislo je samo u neproizvodne resurse.Obisao sam samo neke fabrike u Srbiji pre rata i mene nemoze niko ubediti da se nemoze pokrenuti jedan Zmaj jedan IMT itd itd...........Morate da znate da sa licnim dohotkom koji je sada u Srbiji mozete pokrenuti malte ne blo koju fabriku i biti kurentni na trzistu.Mislim da je u narod usla ta prokleta ideologija vladajuce klike da ce EU ,NATO,itd doneti Boziji raj ako ste u tim organizacijama tako da ne postoji nikakva stvaralacka snaga u narodu .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)