Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 22.04.2011.
16:11
Beta A

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da će na Uskrs, u nedelju 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Tomislav Nikolić

"Pritisak je veliki, ali još nisam odlučio šta ću. Ionako je post u toku. Za Uskrs će se videti da li ću ja biti jedini Srbin koji ne jede uskršnja jaja", rekao je Nikolić novinarima u Beogradskom kliničko bolničkom centru.

Komentarišući poruku komesara Evropske unije za proširenje Štefana Filea da je potrebno da se uključi u institucije i uspostavi dijalog, on je rekao da naprednjaci nisu  nikad izašli iz okvira institucionalne borbe, a da je on proteklih dana vodio dijalog sam sa sobom.

"Tadić me je posetio, ali to nije bio dijalog, jer iz dijaloga izlaze rezultati", rekao je Nikolić i dodao da je predsedniku Srbije Borisu Tadiću na početku štrajka izneo svoje mišljenje,  a da ga je on molio da prekine štrajk.

On je poručio da SNS "nastavlja svoju borbu na isti način" i pozvao opozicione stranke koje žele promenu vlasti da se okupe oko naprednjaka.

"Mi smo sve svoje rekli i oni su sve svoje rekli. Biće izbora kad tad", rekao je Nikolić, a kako je dodao, zbog svega što se dešavalo proteklih dana više niko neće moći da kaže da će naprednjaci posle izbora stupiti u savez sa demokratama.

Nikolić je kazao da je proteklih dana "mnogo razmišljao i zaključio da nije izgubio ništa osim kilograma".

Lider SNS-a je štrajk glađu i žeđu počeo u subotu, 16. aprila, sa zahtevom da budu raspisani prevremeni izbori. On je štrajk žeđu prekinuo juče.

POVEZANE VESTI

Petak 22.04.2011. 17:30
Kako da ne, molio te Tadic.... jel to neznas kako da se vratis.... upao u jednosmernu Tomica! Ovde mi licis na neku babetinu koja se prenemaze!
Petak 22.04.2011. 20:37
Притисак је велики али још није одлучио? Ми читасмо да му притисак пада, гладноме. За Ускрс одлучује шта даље? Само плако! Не би ваљало да се преједа. Поготову твдо кувана јаја. Што би данашња младеж рекла: Баш је симпа. Ћорак Николићу! Ако мисислиш да ће ти се овај промашај рачунати на гласању онда си се добро зезнуо. Мани се глупарења, чувај здравље!
Petak 22.04.2011. 19:15
Bolje ti je da se ne izlezavas, neko se lepo digni pa ako mislis da spasis Srbiju , presudi diktatoru i mi cemo ti biti zahvalni!!! Od ovoga sto radis nema vajde !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online