Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Utorak 04.02.2014.
17:56
Beta A

Stefanović: Lista SNS je pobednička

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović predao je danas zajedno s koalicionim partnerima, izbornu listu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore u Srbiji i ocenio da je to pobednička lista koja zaslužuje najveći broj glasova.

Mi smo ubedljivo najbolji: Nebojša Stefanović

Izborna lista nosi naziv "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujemo", a koalicioni partneri su Socijaldemorkatska partija Srbije, Nova Srbija, Srpski pokret obnove i Pokret socijalista. Prvi na listi i nosilac liste je lider SNS, Aleksandar Vučić.

Po rečima Stefanovića, na listi su i predstavnici Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića, iako s tom strankom nije potpisan sporazum."Glasovi koje dobije naša lista, treba da učine da SNS i njeni partneri budu ubedljiv 'broj jedan', zato što nama nije važno, niti je bitno za građane Srbije, ko će biti drugi, treći ili četvrti,
mi ne pravimo matematičke koalicije, nas matematika ne interesuje, nas interesuju ljudi," rekao je Stefanović.

On je naglasio da nema više vremena za gubljenje i da se reforme moraju spovesti brže i snažnije jer građani teško žive. To su "dubinske reforme, snažna i nemilosrdna borba protiv kriminala i korupcije, i nova šansa za mlade ljude da imaju jednaku šanšu da se razviju u zemlji koja ima snažnu ekonomiju", rekao je on.

Upitan koliko je mesta na listi predviđeno za SNS, a koliko za koalicione partnere, Stefanović je odgovorio da "nisu prebrojavali" i da će lista uskoro biti objavljena. Lider Socijaldemorkatske partije Srbije Rasim Ljajić takođe očekuje da će ta izborna lista ubedljivo pobediti i da će buduća vlada biti mala, ali efikasna.

"Vlada će usvojiti plan za tri meseca, šest meseci, godinu dana; postavićemo merljive ciljeve da bi građani mogli da prate šta ćemo od toga ostvariti", rekao je Ljajić.

Vanredni parlamentarni izbori u Sribiji su zakazani za 16. mart.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.02.2014. 17:58
zbunio se zutokljunac...lista lopatara je izdajnicka.
Utorak 04.02.2014. 18:13
"On je naglasio da nema više vremena za gubljenje i da se reforme moraju spovesti brže i snažnije jer građani teško žive." ??? Само је "заборавио" да напомене да грађани тешко живе БАШ ЗБОГ ТИХ ЊИХОВИХ РЕФОРМИ !!!
Utorak 04.02.2014. 19:31
Nije bitno ko će biti drugi, treći, četvrti, samo da je Aleksandar Vučić prvi ! Nas matematika ne interesuje, interesuje nas da narodu bude bolje...!? Pa narodu " mora " da bude bolje sa Čak Norisom na čelu i Vukom Draškovićem da čuva ledja ! Za ne povjerovati ! p.s. Još mi nije jasno, šta ih je ometalo do sada da sprovedu reforme, nije valjda mali Ivica, koga nema u koaliciji !?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online