Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 29.01.2014.
22:22
Beta A

Nikolić: Navijam da pobedi SNS

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da je predsednik svih građana ali da mu sve stranke nisu jednake i da će na predstojećim izborima 16. marta navijati da pobedi Srpska napredna stranka (SNS).

 "Ja ću naravno navijati da pobedi SNS zato što sam bio njen kandidat na predsedničkim izborima i zato što mislim da je to ona snaga, odlučujuća snaga koja je državi i društvu nedostajala, na vreme formirana, na vreme sazrela, na vreme utvrdila svoju politiku i počela da je ostvaruje", rekao je Nikolić za Radio televiziju Srbije.

Ne mogu da budem neutralan: Tomislav Nikolić

On je naveo da nije potreban aktivno u kampanji bilo kome ali da kao i svaki građanin Srbije ne može da bude neutralan u odnosu na učesnike izbora ili na rezultate izbora.

"Zaista sam predsednik svih građana, svi su mi jednaki, ali nisu mi jednake sve političke stranke. Ne želim nikome na izborima da bude neutralan i da ga baš ne interesuje ko će da pobedi pošto time svoju sudbinu stavljate u ruke drugoga i sebe lišavate prava četiri godine unapred da kažete 'Ne može ovako'. Svako ima pravo da vas pita 'A zašto se nisi borio da se ostvari ono što ti misliš da treba da bude?'", naveo je Nikolić.

On je kazao da nije odlučio da bude izbora nego da je to odlučila Vlada Srbije i dodao da je samo ispunio svoju obavezu i iskoristio pravo da raspusti skupštinu i raspiše izbore.

Nikolić je rekao da je Vlada Srbije obavila veliki posao i uvela Srbiju u pregovore sa EU ali da je postalo jasno da u sadašnjem sastavu više ne može.

"Premijer nije više onaj koji vodi ceo orkestar. Pojedini ministri se izdvajaju iz svega toga pa se urušava ceo koncept", rekao je Nikolić.

On je pre raspisivanja izbora poručio predsedniku SNS Aleksandru Vučiću da prezume odgovornost kao lider stranke koja ima najveće poverenje građana i proveri volju birača.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.01.2014. 23:23
Sta je sad? Sad vam ni on ne odgovara? Pa zar niste pricali da je Tadic kukavica i izdajnik...meni se po ovoj definiciji cini da s vama nesto nije u redu Stalno kukate, zalite se...ne znam sta da kazem
Četvrtak 30.01.2014. 10:01
Toliko o tome da je predsednik svih građana Srbije...
Četvrtak 30.01.2014. 09:12
Zahvaljujući nekontrolisanom širenju otrova u hrani za masovnu upotrebu, a pre svega širokog spektra GMO, Srbija je postala zemlja u kojoj haraju teške ili neizlečive bolesti. Prema poslednjim podacima iz pojedinih svetskih naučnih centara, Srbija je postala pravi rasadnik za jednu novu vrstu superbakterije, od koje se skoro nemoguće lečiti, jer je otporna i na najjače antibiotike. Nazvana je Nju Delhi metalo-beta-laktamaza, ili NDM-1. Ova bakterija se prenosi isključivo u bolnicama, a oboleli najčešće umiru od upale pluća i infekcije urinarnog trakta.Na žalost, ovo je samo deo istine o masovnom pomoru građana koji dolazi kao posledica zatrovanosti hrane i vode, ali i zemlje i vazduha.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online