Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 10.05.2014.
08:48
Z. M. A

Srpkinja u strahu od osvete manijaka

Sprkinja (23), koja je izbola nožem ranila dvojicu muškaraca koji su je silovali, dok je treći polomio koleno u bekstvu, sada živi u strahu da bi manijaci mogli da joj se osvete. Iz okruženja napadnute devojke navodi se da ona strepi, jer je nasilnici vređaju preko interneta, pošto su iz bolnice pušteni kućama.

Sprkinja (23), koja je izbola nožem ranila dvojicu muškaraca koji su je silovali, dok je treći polomio koleno u bekstvu, živi u strahu da bi mogli da joj se osvete (Ilustracija)
 

Policija vodi istragu zbog krivičnog dela silovanja, ali njima nije određen pritvor, pa su usledile uznemirujuće poruke na internetu. Naime, jedan od njih napisao je:

"Tako poremećenu osobu do sada nisam video". A kompanjon mu je na to odgovorio: "Upravo sam izašao iz bolnice".


Hrabra reakcija naše zemljakinje naišla je na odobravanje u Austriji i o ovom slučaju proteklih dana priča se na svakom koraku. Da podsetimo, ova konobarica izašla je sa prijateljicom u noći na sredu u provod i upoznale su četvoricu muškaraca, među kojima je bio i zemljak iz Srbije.


Kada su kafići zatvoreni druženje je nastavljeno u stanu Srpkinje. Njena prijateljica otišla

Srpkinja izbola trojicu

je sa Bolivijancem u drugu sobu, a mlada Srpkinja ostala je sama sa trojicom mladića.
Izvori medija iz istrage ukazuju da je Srpkinja zaspala. Kada se probudila ustanovila je da su je napastvovali i uzela kuhinjski nož. Ubola je zemljaka u stomak, mladog Iranca izbola je po nogama, a treći je prilikom bekstva polomio nogu. Izvori medija navode da su svi bili pijani i da policija trenutno proverava da li su napasnici koristili i sredstvo za uspavljivanje kako bi učinili devojku bespomoćnom. U borbi je i Srpkinja zadobila nekoliko posekotina.

Male kazne

Niko se još nije izjasnio da li se vodi i istraga protiv Srpkinje zbog prekoračenja nužne odbrane. Njen advokat Nikolaus Rast, koji je u prošlosti branio mnogo žrtava silovanja, kaže da je reč o klasičnoj samoodbrani.
- Šta je trebalo žena da uradi. Muškaraca je bilo više i jači su - objasnio je Rast i zatražio pooštravanje zakona, jer su silovatelji često prolazili sa blagim kaznama.

 

POVEZANE VESTI

Subota 10.05.2014. 08:57
Odbranila si svoju cast, bravo devojko.sledeci put pamet u glavu, ne dovodi nepoznate osobe u kucu.
Subota 10.05.2014. 21:45
Изишла са другарицом у провод...упознале 4 мушкарца и кад су локали затворени довела их код себе кући......?! НЕМАМ КОМЕНТАР јер на ово је сваки коментар сувишан.... А ово што јој пријете силоватељи и вријеђају је путем интернета...па зар та развијена ЕУ држава нема у полицији одељење за борбу против сајбер криминала...?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online