Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 09.05.2014.
06:36
Z. Mirković - Vesti A

Srpkinja izbola trojicu

Srpkinja (23) iz Beča kuhinjskim nožem se odbranila od trojice mladića od 19, 20 i 21 godine za koje kaže da su hteli da je siluju. Nasilnici su naleteli na tvrd orah jer su dvojica završili bolnici s teškim ubodnim ranama i lekari im se bore za život, dok je njihov kompanjon najbolje prošao i najteža povreda mu je prelom kolena. Lake povrede u obračunu zadobila je i Srpkinja.

Srpkinja (23) iz Beča kuhinjskim nožem se odbranila od trojice mladića (19, 20 i 21 god.) za koje kaže da su hteli da je siluju (Foto: Ilustracija)
 

Podgrejana atmosfera nakon noćnog izlaska i žurka u stanu napadnute devojke u 9. bečkom okrugu, prema izvorima austrijskih medija krenula je po zlu kada su trojica pijanih mladića otišli predaleko.


Portparol policije Tomas Kajblinger kaže da je krvavo veče u potpunosti rekonstruisano. On je rekao da su se te večeri provodili Srpkinja i trojica ranjenih mladića kojima se pridružio mladi par, a svi su se poznavali iz ranijih noćnih izlazaka. Kajblinger kaže da napadnuta Srpkinja nema momka.


Svi su u kafiću pili i zabavljali se. Kada je oglašen fajront, Srpkinja je pozvala društvo kod sebe u stan gde je pijanka nastavljena. Mladi par ubrzo se izgubio u drugoj sobi, a vlasnica stana je ostala sama u društvu trojice mladića i svi su bili pijani. Između šest i sedam sati ujutro mladići su poželeli seks, ali je Srpkinja, i sama pripita, to odbila.


Situacija je eksplodirala kad njeno odbijanje nisu ozbiljno shvatili, pa je Srpkinja dohvatila veliki kuhinjski nož da se odbrani. Komšije kažu da su rano ujutro čuli kako žena viče u stanu i videli su kako dve cipele i mobilni lete kroz prozor na ulicu. Neki su izjavili da se njihova komšinica često svađa sa muškarcima.

Otac brani ćerku

- Moja ćerka je naivna devojka i svima veruje. Zato je postala žrtva navodno finih momaka, koji su imali samo jedno na umu - rekao je za medije otac devojke.

- Tokom saslušanja ona je odmah priznala da je nanela povrede ranjenim mladićima, ali tvrdi da je to učinila u samoodbrani - izjavio je Kajblinger.

Srpkinja je jednom nasilniku nanela ubod nožem u levi bubreg, drugi je zadobio teške povrede stomaka, dok je treći polomio koleno. Devojka je zadobila nekoliko povreda koje policija opisuje kao površinske. Policija najavljuje da će narednih dana saslušati sve učesnike događaja.

POVEZANE VESTI

Petak 09.05.2014. 09:32
kako bre onaj slomi koleno ????
Petak 09.05.2014. 08:26
"Srpkinja (23) i trojice mladića od 19, 20 i 21 godine" "Svi su u kafiću pili i zabavljali se. Kada je oglašen fajront, Srpkinja je pozvala društvo kod sebe u stan gde je pijanka nastavljena." Без коментара!
Petak 09.05.2014. 10:32
nisu je ozbiljno shvatili.. pa kada je ubola prvog valjda su ova dvojica momaka shvatili da baš i nije raspoložena za druženje kako su oni htjeli.. da li su tad odustali od svog nauma??? I samo mi nije jasno kako je taj što je dobro prošao slomio koljeno?????
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online