Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 13.05.2014.
09:19
Z. Mirković - Vesti A

Silovanje Srpkinje snimali mobilnim

Istraga silovanja državljanke Srbije stare 23 godine u Beču još uvek je u punom jeku, a svakodnevno se dolazi do novih dokaza. Kako javljaju austrijski mediji postoji snimak silovanja napravljen mobilnim telefonom.

Istraga silovanja državljanke Srbije stare 23 godine u Beču još uvek je u punom jeku, a svakodnevno se dolazi do novih dokaza (Foto: Ilustracija)
 

Kako su "Vesti" pisale, ova Srpkinja je optužila trojicu mladića od 19, 20 i 21 godinu da su pokušali da je siluju u njenom stanu. Ona inače radi u bečkom kafiću kao konobarica i prošle srede izašla je u provod sa drugaricom. Posle zatvaranja lokala u kom su bile, sa još četiri muškarca koje su znali iz prethodnih izlazaka, došli su u njen stan.


Dok je njena drugarica bila u drugoj sobi sa jednim od mladića, Srpkinja je navodno legla u spavaću sobu, a za sada nije poznato da li je zaspala od alkohola ili joj je u piće stavljeno sredstvo za spavanje koje su sipali napasnici.

Srpkinja izbola trojicu


- Svi su u kafiću pili i zabavljali se. Kada je oglašen fajront Srpkinja je pozvala društvo kod sebe u stan gde je pijanka nastavljena. Njena prijateljica i jedan mladić su otišli u drugu sobu, a vlasnica stana je ostala sama u društvu trojice mladića i svi su bili pijani. Između šest i sedam sati ujutro mladići su poželeli seks, ali je Srpkinja i sama pripita, to odbila - nezvanično kažu u bečkoj policiji.


Nakon toga, kako je izjavila, trojica mladića su je navodno silovala, a dokaz bi mogao biti

Žrtva u strahu

Nakon incidenta napadnuta Srpkinja živi u strahu da bi napadači mogli da joj se osvete. Kako kažu njeni prijatelji ona strepi pošto su povređeni napadači pušteni iz bolnice kućama i nije im određen pritvor. Na socijalnim mrežama na internetu počeli su da ostavljaju uznemirujuće poruke, a jedan od njih je napisao "tako poremećenu osobu do sada nisam video".

i snimak na mobilnom telefonu. Naime, jedan od napasnika, poreklom iz Srbije, snimao je telefonom dok njegov prijatelj iz Irana siluje uspavanu devojku.

Kada se probudila primetila je da se nešto čudno dešava, uzela kuhinjski nož i napala mladiće. Oni su završili u bolnici, dvojica sa teškim povredama, dok je treći zadobio povredu kolena pokušavajući da pobegne. I napadnuta devojka iz Srbije zadobila je lake povrede u obračunu.


Tužilaštvo iz Austrije odlučilo je da istragu vodi bez određivanja pritvora osumnjičenim silovateljima, a kako se saznaje, pokrenulo je i istragu protiv Srpkinje zbog nanošenja teških povreda.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.05.2014. 10:12
A u Austriji niko nista vise ne prica o tome - nit je ko ikad pomenuo da je ona Srpkinja. A da je Siptarka silovana sa strane Srba (mada kad ih vidim kakve su, neznam ko ce da se usudi to da uradi, jedino slep i bez cula mirisa) ili Hrvatica, to bi bilo propagirano kako treba.
Utorak 13.05.2014. 12:09
Ко се игра ватром од вате се опече.знам ја те наше србкиње из Аустрије ..нема горих жена.најлакше су !а редовно су на јелонику турака и шиптара.народе не жене те са нашим дјевојкма из аутрије идите кући на село и тамо тражите..
Utorak 13.05.2014. 21:16
Ма дајте молим вас !!! О чему је размишљала кад је са другарицом у глуво доба ноћи у стан довела 4 младића....??? КАКВА ЈЕ ТО УОПШТЕ ЦУРА? По мени ништа боља од тих четворо дрогирано-пијаних клипана !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online