Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 14.01.2014.
19:34
B92 A

Ćuruvijina ćerka: Ovo je tek početak!

Jelenu Ćuruviju nije previše iznenadilo otkrivanje imena ubica njenog oca, Slavka Ćuruvije. Podsetila je da je ubistvo njenog oca samo vrhunac dugotrajnog progona kojem je bio izložen i upozorava da se to ne sme zaboraviti.

Jelenu Ćuruviju nije previše iznenadilo otkrivanje imena ubica njenog oca, Slavka Ćuruvije
 

- Glavni problem je bio nedostatak svedoka odnosno žive reči, očigledno da je pojava ovog apsolutno novog svedoka (Milorada Ulemeka) doprinelo tome da rešavanje tatinog ubistva dođe u ovu fazu, rekla je Jelena Ćuruvija.

Na pitanje koliko ovo što se danas dogodilo zatvara priču za njenu porodicu, Jelena je rekla da o tome razmišlja kao o početku.

- Ovo je tek početak, istraga treba da se desi i proces treba da se desi, pa tek treba da dođemo do vrha piramide... Pretpostavljam da će razne stvari tu isplivati zbog ovog svedoka" rekla je Jelena za B92.

Kako kaže, očekuje da svi politički akteri shvate atmosferu koja je prethodila ubistvu njenog oca kako se tako nešto ne bi ponovilo.

- Sedam meseci tata je bio uništavan, i novine za koje je radio, i novinari sa kojima je radio, dvojica od njiha su pet meseci bili u zatvoru a sudjenja su počinjala ujutro, završavala se uveče - noćnim presudama. To jeste bio progon i uništenje tate lično, ali je to bio i ozbiljan atak na novinare i na slobodu govora, zaključila je Jelena Ćuruvija.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.01.2014. 20:17
Војислав Шешељ је још 2002. године рекао ко је убица овог новинара само му нико није веровао или није хтео да му верује. Важно је да Вучићи све себи приписује. Пицоусти издајник, јебо ти Ћурувија матер и Мишковић заједно са њим. Продао Космет а сад пред новим ванредним изборима да покупи још који поен и понаша се да је открио Америку, урадио је оно што је Шешељ говорио пре 12 година. Шта друго очекивати од издајничке СНС, серем вам се у вашу медијску блокаду и у председника.
Utorak 14.01.2014. 20:58
Legija je već skoro 10god u zatvoru i tek sada "progovorio" o ovom ubistvu...?! A Vučić večeras reče ili drž. tužilac da on zna i mnogo više i o ovom i o drugim ubistvima. Ne znam meni ta priča...."ne pije vode"...AKO JE ZNAO I ZNA ZAŠTO JE SVE DO SADA ĆUTAO...???!!! Ili je čelnima u vlasti Legija samo izgovor za nekog mnogo važnijeg ili samo bacanje prašine u oči javnosti.....???
Utorak 14.01.2014. 19:39
Јеленаааа ти никад ниси крила, да у ...........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online