Utorak 14.01.2014.
19:34
B92

Ćuruvijina ćerka: Ovo je tek početak!

Jelenu Ćuruviju nije previše iznenadilo otkrivanje imena ubica njenog oca, Slavka Ćuruvije
 

- Glavni problem je bio nedostatak svedoka odnosno žive reči, očigledno da je pojava ovog apsolutno novog svedoka (Milorada Ulemeka) doprinelo tome da rešavanje tatinog ubistva dođe u ovu fazu, rekla je Jelena Ćuruvija.

Na pitanje koliko ovo što se danas dogodilo zatvara priču za njenu porodicu, Jelena je rekla da o tome razmišlja kao o početku.

- Ovo je tek početak, istraga treba da se desi i proces treba da se desi, pa tek treba da dođemo do vrha piramide... Pretpostavljam da će razne stvari tu isplivati zbog ovog svedoka" rekla je Jelena za B92.

Kako kaže, očekuje da svi politički akteri shvate atmosferu koja je prethodila ubistvu njenog oca kako se tako nešto ne bi ponovilo.

- Sedam meseci tata je bio uništavan, i novine za koje je radio, i novinari sa kojima je radio, dvojica od njiha su pet meseci bili u zatvoru a sudjenja su počinjala ujutro, završavala se uveče - noćnim presudama. To jeste bio progon i uništenje tate lično, ali je to bio i ozbiljan atak na novinare i na slobodu govora, zaključila je Jelena Ćuruvija.

2024 © - Vesti online