Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 13.06.2016.
16:58
Vestionline A

"Srbi šalju elektromagnetske talase koji izluđuju Hrvate"!

Na zvaničnoj stranici Hrvatske akademske zajednice i dijaspore (HAZUD) objavljen je tekst Zdenka Tibolda koji tvrdi da Srbija odašiljanjem elektromagnetskih talasa preko EMP uređaja "izluđuje građane Hrvatske i BiH, podstiče iseljavanje mladih, opštu depresiju, mržnju i netoleranciju".

Reuters
Bili bi Hrvati normalni, ali Srbi šalju talase...

"Zanesenost Titom je dokaz ispranosti mozga"

Ti talasi, kako se navodi, posebno negativno deluju na Ustavni sud, pa ukidaju pravosnažne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, "pogotovo branitelje Domovinskog rata i sve one koji se usprotive zlu", preneli su beogradski mediji.

Za tu svoju tvrdnju Tibold navodi: "Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim sa liste najvećih svetskih zločinaca, ubicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz kontrole uma i ispranih mozgova".

On objašnjava da je kopiranje "nevidljivih" moždanih talasa jednog čoveka na mozak drugog tehnologija pod nazivom "EEG kloniranje", koju, kako tvrdi, Srbija već "dugo tajno primenjuje po svetu", pa su preko KOS-a i Udbe najprije klonirali i "pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU i UN".

"Srbi prave štit po Teslinim nacrtima"

Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svijetom ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. godine svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć "kloniranih vođa" uspostave regionalnu silu - "veliku Srbiju".

Izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije, spremaju se za masovno "umno porobljavanje" ljudi, "masovno iseljavanje" ili "razboljevanje sa smrtnim posledicama", čak i za "masovno ubijanje" kako bi ostvarili navedeni plan. A sve u projektu nastavka etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva, tvrdi autor.

Prema Teslinim nacrtima, nastavlja Tibold, Srbija planira da napravi neprobojni štit koji bi je obezbedio od napada svih vrsta danas poznatog atomskog, nuklearnog ili hemijsko-biološkog oružja, a za to im je potreban ugljenik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ništa ne bi moglo proći.

Hrvatski mediji koji prenose ovaj tekst navode da je ovo samo deo "velike srpske teorije ovladavanja" koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD-a.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.06.2016. 17:50
Хахахаха!!!Који лудаци!Хрвати су се смакли са ума од мржње.
Ponedeljak 13.06.2016. 20:18
Ебем ти шућкав народ!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online