Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 29.10.2011.
21:08
B92 A

Milo: Ne može izdajnik da bude patriota

U Crnoj Gori na delu je parada političkog licemerja, ocenio je predsednik DPS Milo Đukanović, žestoko optužujući političke protivnike za lažno predstavljanje.

Bivši premijer je prcizirao da su to stranke koje su pre pet godina u Crnoj Gori zastupale intrese strane države i primale pare o obaveštajnih službi Srbije. On je, na izbornom skupu podgoričkog odbora DPS, kazao da crnogorsku vladajuću stranku napadaju opozicija i pojedini medijski krugovi, jer je ta stranka neprijatni svedok loših stvari koje su oni radili.

U Crnoj Gori vlada političko licemerje: Milo Đukanović

''Danas o našem evropejstvu žele da sude oni koji su sve učinili da Crna Gora ne dobije legitimaciju za pristupanje Evropskoj uniji i koji su sve uradili da nas zaustave na evropskom putu. Ti i takvi bi danas želeli da arbitriraju o tome da li je DPS evropska ili antievropska partija'', naveo je Đukanović.

On je kazao da o doprinosu DPS-a očuvanju mira žele da sude politički lideri onih

"Đukanović još vlada Crnom Gorom"

 

Aktuelnom lideru vladajuće DPS Milu Đukanoviću nije potrebno vraćanje na bilo kakvu državnu funciju jer, još uvek vlada Crnom Gorom, smatraju analitičari.

 

"On još uvek vlada Crnom Gorom", smatra direktor Međunarodnog instituta za balkanske i bliskoistočne studije (IFIMES) Zijad Bećirović.

 

Bećirović je u intervjuu podgoričkom "Danu" rekao da ipak nije nerealno da u Crnoj Gori bude prevremenih parlamentarnih izbora.

 

"Kada vlast oceni da joj vanredni izbori odgovaraju, raspisaće ih. Izveštaj Evropske komisije pokazuje da je Crne Gora napravila iskorak u poređenju sa drugim državama regije", naveo je on.

partija koje su igrale ratne igre po Crnoj Gori i koje su 1999. godine prizivale NATO da bombarduje i Crnu Goru .

''O našim zaslugama za očuvani mir žele da sude ono koji su uvek bežali iz Crne Gore. Prvo smo morali kako da ih, u gepecima automobila, izvedemo na sigurno, pa da onda, bez njihove panike, razmišljamo kako da branimo mir u Crnoj Gori'', rekao je lider DPS-a.

Đukanović je naveo da bi o patriotizmu i moralnosti DPS-a želeli bi da sude
oni koji su pre pet godina u Crnoj Gori zastupali interese strane države, a ne Crne Gore.

''Oni su to radili za novac koji su navodno dobijali od beogradskih biznismena, a u suštini od obaveštajnih agencija Srbije'', kazao je Đukanović.

Prema njegovim rečima, danas o narkomaniji u Crnoj Gori govori poslanik koji je osvedočeni narkoman.

"Danas o kriminalu u Crnoj Gori najviše govore oni koji su promoteri kriminala, koji su prvo opljačkali svoje kolege u formiranju jednog privatnog medija, potom se bavili spekulisanjem na berzama, i koje su zapadni partneri napustili s obrazloženjem da ne žele da sarađuju sa firmom koja potkrada svoju državu", rekao je Đukanović.

On smatra da napadi na DPS ne treba da čude, jer je ta stranka neprijatni svedok svih njihovih nepočinstava.

"Mi smo svedok svega onoga što su oni loše radili u prethodnom periodu i uvek ćemo ih na to podsećati kada god pokušaju da se predstave suprotno. Ne može se izdajnik predstavljati kao patriota, lopov kao pošten čovek, nacionalista da je demokrata, šarlatan jao ekspert", naveo je Đukanović.

On je poručio da glavni zadatak DPS u naredenom periodu treba da bude obezbeđenje uslova za unapređenje kvaliteta života svih građana Crne Gore.

POVEZANE VESTI

Subota 29.10.2011. 21:18
Мала бара, пуна крокодила. Кад је мафија почела између себе да се пљује, онда је стварно догорело до ноката.
Subota 29.10.2011. 21:21
Napravila je iskorak,ali prema kriminalu.
Subota 29.10.2011. 21:49
Jos ni jednom nisam cuo da jeiko iz zvanicna vlast Srbije ovako pljuvala po C. Gori kao sto to Djukanovic konstantno a narocito pred izbore radi! Zar nema nikakav drugi program stranke nego ovaj? cudno mi ko jos njega onda podrzava?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online