Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.07.2015.
12:25 >> 21:43h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Srbin u Zadru, Partizanu stiže "đetić"?

Sve je zanimljivije na košarkaškoj pijaci. Saša Obradović doveo je nekadašnjeg centra Crvene zvezde Elmedina Kikanovića u Albu. Srbin Ivan Marinković potpisao je trogodišnji ugovor sa Zadrom. Partizan bi mogao iz Podgorice da dobije prvo pojačanj

AP
Ne ide u Tursku: Sofoklis Skorcijanitis

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

21.30 - Iako je bio na pragu Mega Leksa, talentovani plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović mogao bi da pojača Partizan. Crnogorske "Vijesti" pišu da je na pragu potpisa za crno-bele. Ivanović bi u Partizan došao kao slobodan igrač, jer je prošle nedelje raskinuo ugovor sa Budućnost Volijem. Opširnije OVDE.

17.14 - Unikaha je negirala da se dogovorila sa američkim centrem Ričardom Hendriksem, koji je slobodan igrač posle odlaska iz Lokomotive Kuban.

17.08 - Srbin Ivan Marinković karijeru nastavlja u Zadru. On je sa hrvatskim klubom potpisao trogodišnji ugovor. Prošlu sezonu, Marinković je završio u Poljskoj, U Šćećinu, gde je u proseku beležio 8,8 poena i 6,2 skoka po meču. Tokom karijere branio je boje i Partizana i Crvene zvezde. Igrao je još i za skopski MZT.
16.30 - Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović novi je član Albe, potvđeno je na sajtu nemačkog kluba, prenosi Tanjug. Bosanski košarkaš je sa Albom potpisao dvogodišnji ugovor, a prošle sezone nastupao je za francuski Nansi i prosečno beležio 17,9 poena i 6,3 skokova po utakmici.
12.26 - Fenerbahče renovinra tim. Poslednji u nizu dolazaka jeste Bobi Dikson iz Pinar Karšijake. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Željko Obradović.
12.22 - Iako je postojala informacija da će Sofoklis Skorcijanitis potpisati za Galatasaraj, od toga nema ništa, potvrđeno je iz tabora Galate. Da li je to šansa za Zvezdu?

12.19 - Aleks Tajs potpisao je ugovor sa Anadolu Efesom. Zvanično saopštenje turskog kluba očekuje se uskoro, ali je stvar gotova s obzirom da je njegov agent Miško Ražnatović preneo ovu informaciju putem Tviter profila.

12.12 - Real je saopštio da Salah Mežri ne želi da se vrati u Madrid. Klub će izaći u susret Tunišaninu, a u isto vreme se, na toj poziciji iduće sezone, kockati sa Vilijem Hernangomezom, momkom rođenim 1994. godine. Mora se priznati, čudan potez "kraljevića"...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online