Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.07.2015.
11:04 >> 21:16h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Potpis u ABA, Željko Obradović ostao bez pleja

Kao fudbalsko, zahuktava se i košarkaško tržište. Najaktivniji u Evropi je Panatinaikos, koji posle dovođenja Aleksandra Đorđevića za trenera, ima velike planove, a u prvom planu su srpski košarkaši. Stigao je Aleksandar Pavlović, a na putu ka Atini su i Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov. Željko Obradović ostaje bez plejmejkera Nikosa Zizisa, počelo i u ABA ligi, Šehović i Budućnost produžili saradnju.

abaliga.com
Produžio saradnju: Suad Šehović još godinu u Podgorici

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

21.00 - Himki je produžio saradnju sa Polom Dejvisom. Američki gorostas će ostati u taboru Moskovljana još godinu dana.
18.25 - Prema saznanjima specijalizovanog portala "eurohoops", Nikos Zizis napušta Fenerbahče u koji je stigao u toku prethodne sezone iz Unikahe. Isti izvor navodi da bi grčki plejmejker uskoro trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa nemačkim šampionom Brose Basketsom.
17.06 - Suad Šehović i Budućnost postigli su dogovor oko produžetka saradnje. Crnogorski internacionalac braniće boje podgoričkog kluba još jednu sezonu. Iskusni bek prošle sezone beležio je 12 poena i 6,7 skokova u ABA ligi. Očekuje se još nekoliko potpisa u redovima crnogorskog šampiona...
15.42 - Italijanski superstar Andrea Barnjani mogao bi da se vrati u Evropu, piše "Sprtando". Njemu je istekao ugovor sa Njujork Niksima i sada je slobodan igrač.

12.45 - Barselona je raskinula ugovor sa Leom Vestermanom, nekadašnjim plejmejkerom Partizana. Posle napuštanja crno-belog tabora u leto 2014. godine, Francuz je potpisao ugovor sa Barsom, ali je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Limož. Očigledno u katalonskom timu su procenili da im Vesterman nije potreban. To je iskoristio šampion Francuske da produži saradnju sa Leom na 1+1 godinu.

 

 

12.35 - Dosadašnji krilni centar Njujorka i Dalasa Amare Stodemajer naredne sezone igraće za Majami! Pored iskusnog Stodemajera, ugovor sa klubom sa Floride produžio je Dvejn Vejd.

12.01 - Protekle dve sezone košarkaš Partizana Boris Dalo vraća se u Francusku. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa drugoligašem Antib Šarksima, javlja "Sportando". Jedan od ljubimaca "grobara" nije opravdao poverenje trenera Duška Vujoševića pa je odlučio da se vrati u domovinu.

 

 

11.44 - Crnogorac Marko Todorović potpisao je trogodišnji ugovor sa Unikahom. On u Malagu stiže iz Bilbaa, gde je prošle sezone bio na pozjamici iz Barselone.
11.15 - Plejmejker Reala Kejsi Rivers ostaje u Madridu i naredne sezone. Njega ćemo imati prilke da gledamo u Beogradu pošto je krlajevski klub u grupi A Evrolige sa Crvenom zvezdom.
11.11 - Mlada grčki košarkaš koji je igrao na koledžu u SAD Georgios Papagianis potpisao je višegodišnji ugovor sa Panatinaikos, piše "Sportando".

11.04 - Doskorašnji igrač Unikahe Rajan Tulson karijeru nastavlja u ambicioznog ruskom klubu Zenitu iz Sankt Peterburga.

 

 

11.00 - Aleksandar Đorđević pravi srpsku koloniju u Panatinaikosu. Posle Aleksandra Pavlovića, blizu dolaska u tabor "zelenih" je i Miroslav Raduljica (ima ponudu i Sakramenta), dok se vode pregovori i sa centrom Partizana Nikolom Milutinovim, javlja specijalizovani portal "Eurohoops". PAO želi da vrati u svoje redove i Nika Kelatesa. Nude mu 2.000.000 dolara po sezoni. Grk je slobodan igrač.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online