Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.08.2015.
13:05 >> 22:04h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Prajs i Nastić na meti Zvezde, Ćapin u Igokei, Štimac, ipak, u Italiji?

Košarkaški prelazni rok je u punom jeku. Centar naše reprezentacije mogao bi da zaigra naredne sezone u italijanskom vicešampionu Ređo Emiliji. Plej "orlova" bi voleo da karijeru završi u crveno-belom. Igokea dovela iskusnog pleja. Radonjić potvrdio pisanje medija da su na meti kluba Nastić i Ej Džej Prajs.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

18.57 - Šampion tzv. države Kosovo Sigal iz Prištine angažovao je zvučno pojačanje na poziciji beka. U pitanju je Kalid El Amin (36), koji je proteklu sezonu proveo u nemačkom Getingenu i prosečno postizao 14 poena i pet asistencija. U karijeri je još branio boje Čikago Bulsa, koji su ga 2000. draftovali kao 34. pika, zatim Strazbur, Bešiktaš, Azovmaš, Turk Telekom, Budiveljnik, Lijetuvos Ritas, Cibonu, Le Man i Trabzon. Sigal će ove godine da bude učesnik novoformiranog takmičenja FIBA Evropa klub. 
16.36 - Nekadašnji plejmejker Cibone Džerel Blesingejm odlučio je da ostane u redovima poljskog prvoligaša Energa Čarni Slupsk. Omaleni američki bek je minule sezone u proseku beležio 11.5 poena, 3.2 skoka i 7.4 asistencije u poljskoj ligi.
15.55 - Iskusni Turčin Kerem Tunčleri potpisao je ugovor sa Aćibadem Istanbulom, koji se takmiči u Drugoj ligi. On je u karijeri igrao, između ostalih, za Real i Anadolu Efes.
15.52 - Srpski košarkaš Radenko Pilčević karijeru nastavlja u Litvaniji. On je potpisao ugovor sa malo poznatim klubom pod imenom Altus Džukija, javlja "Sportando". Prošlu sezonu, Pilčević je proveo u Rumuniji.
15.40 - Šampion Turske Darušafaka dovela je najboljeg strelca šampionata Kine Erika Mekgoluma, koji je prošle sezone u proseku ubacivao neverovatnih 39,6 poena po meču.
15.31 - Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je da su želje crveno-belih mladi centar Stefan Nastić i američki plejmejker Ej Džej Prajs. Dosad, osvajač triple krune u prošloj sezoni doveo je samo Grka Sofoklisa Skorcanitisa, koji je prethodne dve sezone branio boje Makabija iz Tel Aviva.
15.30 - Iskusni plejmejker Aleksandar Ćapin (32) dogovorio je saradnju sa šampionom Bosne i Hercegovine, Igokeom, saznaje portal "Mondo".
14.45 - Unikaha je produžila saradnju sa Germanom Gebrijelom, dok je klub iz Malage saopštio da naredne sezone njihov dres neće nositi iskusni islandski bek Jon Stefanson.
14.35 - Tokom leta, Nemanja Nedović je bio potajna želja navijača Crvene zvezde, ali je plej naše reprezentacije odlučio da karijeru nastavi u Španiji, ali je dres Valensije zamenio za Unikahin. Nekadašnji ljubimac "delija" kaže da će jednog dana da se vrati u omiljeni klub. Opširnije OVDE.
13.46 - Viktor Klaver vratio se u Španiju posle epizode u ruskom Himkiju. On je potpisao ugovor sa Baskonijom (bivšom Labora Kućom).
13.05 - Slovenac Zoran Dragić otpušten je iz Bostona Seltiksa, pa bi moga da se vrati u Evropu. On je trejdovan ovog leta iz Majamija u Boston, ali su "zeleni" odlučili da im mlađi brat daleko poznatijeg Gorana nije potreban. On je u Evropi najbolje partije pružao u Unikahi.
13.00 - Centar reprezentacije Srbije Vladimir Štimac pre dve nedelje je odbio ponudu Ređo Emilije, ali italijanski vicešampion čini sve ne bi li priveoleo nekadašnjeg centra Crvene zvezde da dođe u njihove redove, piše "Sportando". On je prošlu sezonu proveo u Bajernu, kod Svetislava Pešića. Ređo Emilija je htela Mavrokefalidisa, ali je on završio u AEK-u, pa su se okrenuli našem centru.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online