Utorak 21.07.2015.
12:25 >> 21:43h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Srbin u Zadru, Partizanu stiže "đetić"?

AP
Ne ide u Tursku: Sofoklis Skorcijanitis

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

21.30 - Iako je bio na pragu Mega Leksa, talentovani plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović mogao bi da pojača Partizan. Crnogorske "Vijesti" pišu da je na pragu potpisa za crno-bele. Ivanović bi u Partizan došao kao slobodan igrač, jer je prošle nedelje raskinuo ugovor sa Budućnost Volijem. Opširnije OVDE.

17.14 - Unikaha je negirala da se dogovorila sa američkim centrem Ričardom Hendriksem, koji je slobodan igrač posle odlaska iz Lokomotive Kuban.

17.08 - Srbin Ivan Marinković karijeru nastavlja u Zadru. On je sa hrvatskim klubom potpisao trogodišnji ugovor. Prošlu sezonu, Marinković je završio u Poljskoj, U Šćećinu, gde je u proseku beležio 8,8 poena i 6,2 skoka po meču. Tokom karijere branio je boje i Partizana i Crvene zvezde. Igrao je još i za skopski MZT.
16.30 - Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović novi je član Albe, potvđeno je na sajtu nemačkog kluba, prenosi Tanjug. Bosanski košarkaš je sa Albom potpisao dvogodišnji ugovor, a prošle sezone nastupao je za francuski Nansi i prosečno beležio 17,9 poena i 6,3 skokova po utakmici.
12.26 - Fenerbahče renovinra tim. Poslednji u nizu dolazaka jeste Bobi Dikson iz Pinar Karšijake. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Željko Obradović.
12.22 - Iako je postojala informacija da će Sofoklis Skorcijanitis potpisati za Galatasaraj, od toga nema ništa, potvrđeno je iz tabora Galate. Da li je to šansa za Zvezdu?

12.19 - Aleks Tajs potpisao je ugovor sa Anadolu Efesom. Zvanično saopštenje turskog kluba očekuje se uskoro, ali je stvar gotova s obzirom da je njegov agent Miško Ražnatović preneo ovu informaciju putem Tviter profila.

12.12 - Real je saopštio da Salah Mežri ne želi da se vrati u Madrid. Klub će izaći u susret Tunišaninu, a u isto vreme se, na toj poziciji iduće sezone, kockati sa Vilijem Hernangomezom, momkom rođenim 1994. godine. Mora se priznati, čudan potez "kraljevića"...
2024 © - Vesti online