Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.01.2015.
13:30 >> 18:25h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Čelsi juri Ramosa, Roma "odjavila" Kasana, Srbin na ceni

Još svega nekoliko dana ostalo je do kraja zimskog prelaznog roka. Luj Van Gal užurbano radi na "krađi" Huana Kvadrada Čelsiju. As Fiorentine koketirao je sa "plavcima", koji su otezali oko pregovora i sada bi mogli da ostanu bez odličnog igrača. Antonio Kasano ponudio se Romi, ali na "Olimpiku" ni da čuju. Čelsi bi Serhija Ramosa, koji traži povišicu u Realu i odbija da potpiše novi paraf. Filip Đuričić je na meti Sautemptona, dok je malo poznati igrač srpskog trećeligaša BASK-a stigao u italijansku Ternanu.

Beta/AP
Mogao bi da ponovo sarađuje sa Manćinijem: Mika Ričards

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

18:20 - Kapiten Arsenala Mikel Arteta produžio je ugovor na još jednu sezonu sa" tobdžijama", potvrdio je njegov menadžer Injaki Ibanjez. Španskom vezisti je prethodni ugovor isticao u junu ove godine, ali je odlučio da još godinu dana provede u londonskom klubu. Prethodnih nedelja engleski mediji su spekulisali da bi Arsen Venger mogao da se odrekne Artete, za koga se interesovao Bilbao.

18:19 - Dosadašnji fudbaler Viljareala Gabrijel Paulista potpisao je višegodišnji ugovor sa Arsenalom, saopštio je londonski klub.
17:55 - Everton razmišlja o dovođenju Alešandra Pata. Za nekadašnjeg asa Milana zainteresovan je i KPR i Fiorentina.
17:50 - Pošto se još nije dogovorio oko produženja ugovora sa madridskim Realom, štoper Reala Serhio Ramos našao se na meti najboljih klubova na Ostrvu. Posle Mančester Junajteda i Arsenala, za majstora prekida se interesuje i Čelsi, koji u španskom reprezentativcu vidi idealnu zamenu za vremešnog kapitena Džona Terija. Ugovor Ramosa sa Realom traje do juna 2016. godine.

17:11 - Iako ne blista u ovoj sezoni u dresu Majnca, srpski reprezentativac Filip Đuričić je na ceni. Engleski mediji pišu da Sautempton želi da angažuju mladog Obrenovčanina. Holanđanin na klupi "svetaca" Ronald Kuman dobro je upoznat sa kvalitetima fudbalera Benfike na pozajmici u nemačkom bundesligašu, jer je najbolje partije u karijeri Srbin pružao u Herenvenu. Da li će Dušan Tadić, koji briljira u Sautepmtonu, da dobije podršku zemljaka, ostaje da se vidi narednih dana.

14.47 - Malaga želi Žeremija Tulalana. Prema pisanju španskog radija

"Kadena Ser", prekaljeni vezista želi da se vrati u Andaluziju do kraja prelaznog roka, što neće biti lako, s obzirom da Monako ne žele da ga se odrekne. Međutim, Malaga će pokušati sve da vrati pouzdanog igrača sredine terena na mesto gde je sa uspehom igrao.

13.47 - Milan je postigao dogovor sa Romom, pa će Matija Destro definitivno stići na "San Siro". "Rosoneri" su u obavezi da plate 700.000 evra na ime pozajmice i još 16.000.000 evra, koliko iznosi izlazna klauzula. Ali, to će biti učinjeno u tri rate.

13.38 - Kakav posao za Kristal Palas. Prema pisanju "Gardijana", Palas je blizu dogovora sa Mančester Junajtedom o kupovini Vilfrida Zahe. Klub sa "Selhrst Parka" nudi četiri miliona funti, a "đavolima" su ga ne tako davno prodali za 14 miliona.

13.21 - Stouk je možda pronašao zamenu za povređenog Bojana Krkića, a to je Antonio Kasano. O tome bruje engleski mediji.

12.37 - Dok Inter privodi posao oko dovođenja Lasane Dijare kraju, Roberto Manćini je pronašao novu metu - desnog beka Miku Ričardsa! Bivši menadžer Mančester Sitija traži od "građana" stamenog Engleza na pozajmicu do leta, uz mogućnost otkupa ugovora. Videćemo da li će od ovog posla biti nešto.

12.23 - Vest iz Serije B. Manuel David Milinković (19) iz FK BASK postao je novi igrač Ternane. On će u Ternani biti do jula 2015. godine. 

12.07 - Rijeka je postigla dogovor sa Espanjolom i dovela 22-godišnjeg vezistu Espanjola Aleksa Fernandeza na šestomesečnu pozajmicu! On je prošao medicinske preglede i dogovor će uskoro biti zvaničan.

11.49 - Uprava KPR-a započela je pregovore sa Monakom oko dovođenja

prekaljenog napadača Dimitra Berbatova (33), piše italijanska "Gazeta". Bugarski napadač nema ništa protiv da se vrati u Premijer ligu, gde je sa uspehom nosio dresove Totenhema, Mančester Junajteda i Fulama.

11.39 - Inter je vrlo blizu dovođenja brazilskog štopera Rodolfa (29) iz Gremija, pošto je propala mogućnost dovođenja defanzivca Granade, Murilja. U pitanju je šestomesečna pozajmica vredna 500.000 evra, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone za 2.800.000 evropskih novčanica.

11.17 - Valensija se nalazi na korak do kupovine talentovanog krilnog napadača PSV-a, Zakarije Bakalija! Momak kojeg su pratili brojni italijanski klubovi, ali i Liverpul, na kraju bi mogao karijeru da nastavi na "Mestalji", što pomalo predstavlja i iznenađenje.

11.02 - Milan nudi 1.500.000 evra, Palermo traži pola miliona više za argentinskog štopera Ezekijela Munjoza! U toku dana biće održan novi sastanak Adrijana Galijana i prvo čoveka kluba sa Sicilije, Mauricio Zamparinija, posle čega bi verovatno trebalo da se postigne dogovor oko transfera.
10.55 - Eksplozija u Italiji! Italijanski sajt "firenzeviola.it", koji se bavi samo informacijama vezanim za poslove u Fiorentini, donosi senzacionalnu vest - Mančester Junajted želi da ukrade Huana Kvadrada Čelsiju! S obzirom da "plavci" ne žele da odustanu od toga da izdvoje 35.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula za Kolumbijca, "đavoli" su spremili vrlo interesantnu ponudu - 29.000.000 evra i Adnana Januzaja na pozajmicu od godinu i po dana!

10.47 - Engleski mediji pišu da se Daren Flečer oprostio od saigrača Mančester Junajteda i da će verovatno postati novi igrač Vest Hema.

10.34 - "Gazeta" javlja da se Antonio Kasano ponudio čelnicima "vučice" posle raskida ugovora sa Parmom. Tražio je 500.000 evra za ugovor do kraja sezone, ali je njegov bivši klub to glat odbio.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online