Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.01.2015.
12:16 >> 22:17h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Sapunica oko Mesija, Arsenal bi Mandžukića, Suarez se vraća na Ostrvo?

Januarski prelazni rok u Evropi je počeo. Stiven Džerard definitivno je napustio Liverpul i od iduće sezone nosiće dres LA Galaksija,a "crveni" zamenu za "Stivi Džija" vide u Džejmsu Milneru iz Mančester sitija. Vlasnik Sampdorije želi Samjuela Eta, ali će konačnu reč dati Siniša Mihajlović, trener kluba iz Đenove. Luisu Suarezu ne cvetaju ruže u Barseloni, pa britanski mediji spekulišu da bi Urugvajac mogao da se vrati na Ostrvo.

Beta/AP/M.D.
Beta/AP/F. D.
Inter sledeća stanica: Džerdan Šaćiri (23)
 
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22:15 - Mančester Junajted i Čelsi silno žele Rafaela Varana, a Real Madrid im je navodno poručio da je on na prodaju. Francuz bi Madrid mogao napustiti na leto, piše "ESPN".

22:05 - Arsenal je odustao od dovođenja napadača PSŽ- Edisona Kavanija, jer je Arsenu Vengeru previše da plati 60 miliona funti koliko traži Parižani, piše "Dejli ekspres". Umesto Urugvajca, Arsenal će pokušati da dovede hrvatskog napadača Marija Mandžukića iz Atletiko Madrida. Međutim, pitanje je da li će Simeone da pusti najboljeg strelca.

21.00 - Engleska fudbalska Premijer liga saopštila je da Frenk Lampard ima ugovor sa Mančester sitijem, a ne sa Njujork sitijem. Saopštenje lige usledilo je nakon što su mediji istakli da postoji nejasnoća oko Lampardovog statusa. Tim iz Njujorka, koji će u martu debitovati u Mejdžor ligi (MLS), saopštio je u julu da je Lampard potpisao dvogodišnji ugovor. Nedugo posle toga Mančester siti je objavio da će se igrač vratiti u Premijer ligu na pozajmicu.

18:15 - Urugvajcu Luisu Suarezu ne cvetaju ruže u Barseloni, pa bi to želeli da iskoriste najbolji klubovi na Ostrvu. Pre dve godine je tada asa Liveprula želeo Arsenal, a britanski mdiji spekulišu da bi napadača Barselone, koji je postigao samo jedan gol za "blaugranu", u svojim redovima želeli mančesterski giganti, Siti i Junajted, kao i Čelsi.

17:21 - Šampion Nemačke Bajern Minhen produžio je ugovor sa svojim fudbalerom Pjer-Emilom Hojbjergom za tri godine i poslao ga je na pozajmicu do kraja sezone u Augsburg, prenosi Beta. Sportski direktor Bavaraca Matijas Zamer rekao je danas da je to
"jasan pokazatelj da Bajern računa na njega u budućnosti".

17:15  Fudbalski klub Olimpijakos imenovao je Vitora Pereiru za novog trenera, prenosi Beta. Kako je saopštio grčki šampion, 46-godišnji Pereira potpisao je ugovor na dve i po godine. Portugalac će na klupi Olimpijakosa zameniti Španca Mičela Gonzalesa, koji je otpušten u utorak. Predsednik Olimpijakosa Vangelis Marinakis rekao je da očekuje da Olimpijakos ove sezone osvoji titulu "po svaku cenu".

16:55 - Napadač PSŽ-a Edison Kavani kupio je kuću u Rimu vrednu 8,7 miliona evra, što smao povećava spekulacije da će sjajni Urugvajac da napusti "svece". Roma bi želela da ga dovede, ali pitanje je da li rimski klub može da plati astronomsko obeštećenje i platu fudbalera koji je najbolje partije u karijeri pružao u dresu Napolija.
16:40 - Mančester Siti je dogovorio transfer Matije Nastasića u Šalke vredan 13 miliona evra. Ostalo je još da se Srbin dogovori sa timom iz Gelzenkirhena oko uslova. Ni Milan ne odustaje od našeg štopera, ali će nejverovatnbije uskoro da budu ozvaničen transfer Nastasića u nemački tim koji će na proleće igrati osminu finala Lige šampiona.

16:35 - Čelsi je spreman da za napadača Barselone Lionela Mesija ponudi astronomskih 250 miliona evra, tvrdi britanski "Dejli star". Čelnici "plavaca" navodno su ponudili Argentincu šestogodišnji ugovor. Bivši pomoćni trener Barselone Henk Ten Kate rekao je da bi bilo najbolje da Lionel Mesi ode iz tog kluba, ali je istakao da se to nikad neće dogoditi zbog obećanja koje je Argentinac dao pokojnom treneru Titu Vilanovi.

16:30 - Trećeligaški engleski fudbalski klub Oldam neće angažovati napadača Čeda Evansa, osuđenog silovatelja, zbog pretnji koje su dobili članovi uprave tog kluba, pišu britanski mediji, a prenosi agencija Beta.
16:09 - Vlasnik Sampdorije Masimo Ferero želi u Sampdoriju da dovede Samjuela Eta, piše "Dejli mejl". Pitanje je šta će na ovo da kaže Siniša Mihajlović, trener tima iz Đenove, koji ne trpi baš zvezde u timu. Kamerunac je prošlog leta stigao u Everton iz Čelsija, ali ne dobija često šansu pored Blegijanaca Lukakua i Miralesa.
15:04 - Vest da će Aleksandar Mitrović napustiti Anderleht i krenuti put Velike Britanije, nije tačna. Mladi napadač ostaje u Belgiji, nezvanično saznaje B92.
14:55 - Džerdan Šaćiri preći će u Inter. Ovu vest prenose britanski mediji uz dodatak da će, Švajcarac prvo biti na pozajmici, za koju će "nero-azuri" dati 2 miliona evra, a na kraju sezone tim iz Milana moći će da otkupi ugovor tako što će platiti još 15 miliona.
14:35 - Trener Kvins Park Rendžersa Hari Rednap izjavio je danas da fudbaler Čelsija Muhamed Salah neće doći na pozajmicu tokom zimskog prelaznog roka, preneli su danas britanski mediji. 
14:20 - Stefan Babović u fioci ima nekoliko inostranih ponuda, ali u ovom momentu za njih ne želi ni da čuje. U intervjuu "Žurnalu", vezist je otkrio da čeka ponudu Partizana. S obzirom da je strateg crno-belih Maro Nikolić izrazio želju da vidi Babovića u ekipi, preostaje nam da sačekamo ponudu, odnosno potpis bivšeg prvotimca crno-belih.
13:39 - Bura oko potrage za dostojnim naslednikom, ili bar približnim, za Stivena Džerarda ne jenjava. Mediji na ostrvu pišu da je Liverpul već poslao ponudu Romi u kojoj nude 30 miliona evra za Miralema Pjanića.
12:50 - Lester je zvanično završio posao sa Hrvatom Kramarićem, ali se kao novi problem javlja radna dozvola. Ipak, s obzirom da je četiri pua oblačio dres nacionalnog tima, FS Engleske bi trebalo da izađe u susret.
12:15 - Odlazak Vilfreda Bonija u Mančester siti otvorio je jedno mesto u napadu Svonsija, a kao moguća opcija pominje se naš Aleksandar Mitrović. 
11:40 - Engleski "Tajms" otkrio je da bi u redove Liverpula mogao da stigne Džejms Milner iz Mančester sitija. Ponuda će biti poslata u narednih nekoliko dana, a Milner bi bio zamena za Stivena Džerarda. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online